perjantai 24. heinäkuuta 2009

RIJP Marjapussi - JS Geezers

Lomat on vietetty. Leirit pidetty ja harjoitukset harjoiteltu. Nyt vaan pelataan. Vastassa on kovaakin kovempi JS Geezers. Lohkon ylivoimainen voittajasuosikki JS Geezers on täynnä nuoria ja nättejä poikia, joilta itseluottamusta ei puutu. Kaksi ottelua vähemmän pelanneenakin Geezerit löytyvät sarjataulukosta Marjapussin yläpuolelta.

Marjapussin pelaajatilannetta helpottaa pelikieltojen yhtäaikainen purkautuminen. Wigi on rangaistuksensa kärsinyt ja palaa jälleen tositoimiin. Myös EIP vapautuu punaisen kortin aiheuttamasta pelikiellosta. Eipin pelit ovat jääneet vähiin, sillä joka toinen ottelu on jäänyt väliin kovien otteiden takia. EIP kommentoi otteitaan:"Pelaan aina kovaa, enkä aio nytkään muuttaa tyyliä. Joskus rapatessa roiskuu, mutta tämä joukkue tarvitsee sytyttäjää. Alivoimallakin on pärjätty ihan ok."

Nähtäväksi jää pysyvätkö hermot kurissa tiukassa paikassa.

18 kommenttia:

jb kirjoitti...

im in !

Toivotaan, että ketään ei satu.

V kirjoitti...

Todellakin mukana! Roadtrippiä täytyy siirtää sen verran että lähtö on vasta torstaina TAI keskiviikkona pelin jälkeen. Mutta mä oon mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Lisätkää Giisereille sarjataulukkoon 11-0 voitto Chilistä. Lohkon voittoon tarvitaan todennäköisesti loppukauden peleistä virheetön saldo, joten G-osasto tulee paikalle ns. tositarkoituksella. Joukkueen vahvuudesta puuttuvat 1- ja 2-maalivahdit, puolustuksen paras pelaaja, keskikentän johtotähti ja tukku runkopelaajia, mutta varamiehisinäkin matsiin lähdetään "haista vittu"-asenteella.

c kirjoitti...

PELAAMAAN!!!

KARI kirjoitti...

Duunissa, eli joutuu passaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken järjen mukaan Geezerit vie tätä peliä miten tahtoo. Mukaan on saatu TPV:ssä uransa huipulla lopettanut Siperia, joka ei hyväksynyt TPV A:n tarjoamaan 1,5vuoden jatkosopimusta, vaan keskittyy nähtävästi jatkossa puistofutikseen.

Anonyymi kirjoitti...

Sisäpiiritietojen mukaan tähtipelaaja ja ex-superjunu Siperia on rapakunnossa. Reenaaminen on jäänyt väliin ja n.1 kk aikana paino on noussut suunnilleen 10 kiloa. Ei varmaankaan jaksa juosta kauheasti joten toivottavasti syöttelee ja sukittaa senkin edestä.

jb kirjoitti...

Geezerit selvä ennakkosuosikki. Underdogin mentaalipuolen vahvuutta ei silti sovi unohtaa. Marjapussi lähtee liikenteeseen "jalat poikki -asenteella"

Marjapussi esiintyy huomenna kokovalkoisessa peliasussa, tietysti kaikilla herkuilla varustettuna ! Geezerit oletettavasti pelaavat nahkalla ?!

Anonyymi kirjoitti...

geezereillä kokoonpano murheita. äijiä ei löydy kiven altakaan. Ennakkosuosikin viitta siirtyy marjapussille.

Anonyymi kirjoitti...

Giisereiden SIXPACK-osasto saapuu kyllä paikalle, mutta antaako tuomari luvan pronssi-ihoisille komistuksille pelata ilman punaista pelinuttua?

Giiserit sai jalkeille vain kuusi omaa pelaajaa, mutta onneksi poissaolijoiden tilalle saadut vahvistukset ovat kovaa tasoa. Tästä saamme kiittää jälleen kerran sarjan parasta managementia, jonka suhteet ulottuvat aina puistofutiksen kärkijoukkueista Miesten Kakkoseen.

Joukkueen vaihtuvuus on silti niin hurjaa luokkaa, että paremmin yhteenhitsautunut Marjapussi lähtee peliin ehdottomana ennakkosuosikkina. Geezers pyrkii tarjoamaan Liljanvalkoisille mahdollisimman hyvän vastuksen ja paljon mustelmia.

Ruud pallit kirjoitti...

Liityn mukaan tähän peliasu keskusteluun. Täällä suunnalla on massakausi saatu viimeisteltyä ja pelipaidan koko on muutettu, samalla siis myös pelihousujen koko on uusittu... Auringolla on otettu ns. vauhtiraitarusketus, jotta vastustajat saavat edes jotain käryä liikkeistä... Täysillä siis mukana ja yhdet haista vittu asenteet ei paljoa mun sarakkeessa paina. Jos häviän, häviä tyylillä... Nähtäväksi jää onko vastutajilla mielessä pelkkää sikailua, kun herrasmiestavat on vasta opettelu vaiheessa. Marjapussille käy, että pelataan nelosen pallolla, jos tuntuu että vitonen on vielä liian iso!

Anonyymi kirjoitti...

Käytösmallit ovat G-osaston pelaajilla täysin mallikelpoiset, niin kauan kuin kentällä pelataan jalkapalloa tai edes etäisesti sitä muistuttavaa peliä.

KENDOJANARIT laitataklauksineen sen sijaan sukitetaan armottomasti ja haista vittu-asenne tarkoittaa lähinnä sitä, että paikan päälle tullaan pelaamaan rehdisti ja hyvällä asenteella voitosta, ei höntsäämään.

Paitsi Siperia, jonka tehtävä on vain saada vastustajan pelaajat nolattua uskomattomilla kikoillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Lisätään vielä se, että Marjapussi lähtee otteluun ennakkosuosikkina tämänhetkisistä asetelmista.

McGordon kirjoitti...

Hitsaan jalkani vaihtopenkkiin jos yhtään mustelmaa on luvassa.

Ruud pallit kirjoitti...

Näkemäni tekstit pakottaa korjamaan nuorien menneen talven lupauksien tietoja pelaamastamme lajista: pelaaminen rehdisti ja hyvällä asenteella voitosta puistofutissarjassa on HÖNTSÄÄMISTÄ! ja yleisesti joukkuelajeissa paineita ottavat ne jotka ovat ennakkosuosikkeja...

Anonyymi kirjoitti...

Siitä on höntsääminen kaukana kun tämänkin lohkon joukkueiden pelaamista on katsellut. Vielä ei ole sellaista vastustajaa tullut vastaan, jonka äijänkäppyrät eivät naama punaisena laittaisi kaikkea peliin. Taso on toki höntsää.

jb kirjoitti...

Tänään ainakin RIJP:n eläkeläiskaarti antaa kaikkensa ja naamat punoittaa niin, että Roy Hodsonkin on kateellinen.

Sä oot Siperia merkattu mies. Nostat rehdisti käden pystyyn heti avauksessa niin tiedän ketä jahtaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

siperia oli se 10 joka pisti kaikki solmuun.
Huikea matsi! Marjapussi oli odotetun kova ja tuurilla altavastaajana ollut geezers sai elintärkeät kolme pistettä mukaan. Ennakoon varman tappion kääntäminen voitoksi maistuu aina.
Kovia pelimiehiä täynnä marjapussin joukkue, onneksi ette päässeet liikaa vetämään. Olimme tänään onnekkaampia. Unelma elää!
T:4