perjantai 21. elokuuta 2009

Hattutemput Härmälässä

Ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Marjapussi ei pettänyt vaan murskasi vastustajan 9-2 lukemin. Ottelun alussa nähtiin loistokeskityksiä, mutta ylärimaa lähemmäs ei päästy. Jeppe päätti ottaa roolia ja vei RIJP:n 1-0 johtoon. Maalin jälkeen alkoi vierailevan tähden JP:n show. Hattutemppu syntyi nopeaan tahtiin Zlatanmaisilla sooloilla ja kylmällä viimeistelelyllä. Jeppe seurasi tilannetta ja päätti ettei jää huonommaksi. Vahva liike poiki pari lisämaalia, joista jälkimmäinen täydensi hattutempun. Mainittakoon vielä, että Jepen maalit eivät olleet myöskään räkämaaleja vaan puhtaita suorituksia mukaanluettuna kaunis kantapäävippaus.

Vahvalla pelipäällä oli myös Wigi, joka kahdella maalillaan auttoi Marjapussin voittoon. Käsittämättömän laukauksen omaava pelimies tykitti tyylilleen uskollisena 20 metristä takakulmaan. Wigin maaliputki jatkui edellisestä ottelusta. Mailoilla pelattavat sarjat ovat loppuneet, joten Wigikin alkaa löytää pelivaihteensa. 1. puoliajan maalissa pelannut Ville teki pelissä maalin ja puhui itselleen kokonaista kolme syöttöpistettä. Tosin varmoja todisteita löytyi vain yhteen syöttöön.

Marjapussilla oli vielä paikkoja lukuisiin maaleihin, mutta kärjessä häärinyt Korkki & Kari -duo piti omalla panoksellaanhuolen, että lukemat pysyivät näinkin siedettävänä. Puolustuksessa ansiokkaasti luutivat Kaivuri ja Cafu, jotka katkoivat peliä varsin mallikkaasti.

Voitolla Marjapussi elättelee edelleen toiveita sarjan neljännestä paikasta. Viimeinen ottelu peltaan 4.9. Vastustajana toimii Estola, joka on pisteen Marjapussia edellä.

Maalit:
Jeppe 3
JP 3
Wigi 2
Ville

2 kommenttia:

ruud pallit kirjoitti...

JAA MITÄÄÄÄÄÄÄ !!!
MARJAPUSSI ON MENNYT SEKAISIN!
KAUDEN PISIN TAPPIOTON PUTKI MENOSSA JA BONUKSET HIPOO PILVIÄ...

NYT JOUKKUEEN TAUSTARYHMÄ JÄRJESTÄÄ
KAUDEN PÄÄTÖSSPEKTAAKKELIA VIIMEISEN PELIN JÄLKEEN...
VOITTO SIIHEN KYLKEEN JA PANKKI ON RÄJÄYTETTY... PÄÄTÖS BILEET JÄRJESTETÄÄN JOUKKUUEEN HARJOITUSKESKUKSESSA LEMPÄÄLÄSSÄ!!

AIKATAULU 4.9 KLO 18.00 RIIHITIE
19.15 HARJOITUSKESKUS 21.00 SAUNA

ENNAKKOLIPUT JA INFO:
$ LIELAHDEN FANISHOP $ & MANAGER $

Limudisco kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.