tiistai 16. maaliskuuta 2010

RIJP Marjapussi 2010 & training camp

RIJP Marjapussi on jättänyt piirille hakemuksen puistofutiksen sarjapaikasta kaudelle 2010. Hakemuksen odotetaan menevän heittämällä läpi, ja näin huikeaan menestykseen päättynyt debyyttikausi saa jatkoa. Puistofutiksen modernein joukkue järjestää tavallisen training campin sijaan vastaavan tapahtumansa virtuaalisena versiona, jossa jokainen voi halutessaan kertoa miten kuntoa on ylläpidetty off-seasonin ajan.

-RIJP MARJAPUSSI-

13 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

off-seasonilla PES 2010, Football Manager 2010 ja live action manager. Tekniikka ja taktiikka siis hallussa. 2009 henk. koht. saavutukset: epävirallisen tilastoinnin mukaan RIJP:n 3. paras maalintekijä.

C kirjoitti...

3200 meni cooperissa virtuaalisesti.
Onko tämä riittävä tulevalle kaudelle?

Ruud pallit kirjoitti...

Jo tässä vaiheessa voidaan todeta, että kausi on potkaistu käyntiin. Marjapussin rautainen taktikointi viimekauden sarjassa jätti nälkää seuraavalle kaudelle ja sijoitusta päästään kohentaan suunnitelmallisesti. Mainetta ei tarvitse mailla ja kunnailla huudella, siittä kertoo jo vankka fanipaitamyynti ennen kuin edes pelipäiviä on julkaistettu. Jalkapalloliitto painiikin kovan haasteen edessä: jääkö Kuninkaan kymppi paidat myymättä, riittääkö puistojen yleisötilat kasvavaan huutoon? Kysymyksiä on paljon ilmassa, mutta Marjapussi on kaikkiin vastaus!

Ruud pallit kirjoitti...

Off-Seasonilla on korostettu ruokavalion tärkeyttä ja henkilökohtaisesti keskitytty vahvasti massakauteen. Pohjatyö kesäkauteen aloitettiin jo pitkälti syksyllä. Massa alkaa oleen kunnossa, pieniä pääasiassa kosmeettisia hienosäätöjä viimeistellään. Kaikki on valmista tekniikkaharjoittelua varten. Pelottavalta kuulostaa muita joukkueita kohtaan, että tarkkaa pelikirjaa on noudettu samalla intesiteetillä kuin pelikaudellakin. Tätä varten synnytään, tätä varten eletään, tätä varten nukutaan toinen silmä auki!

Ruud pallit kirjoitti...

Pelaajamarkkinat käyvät kuumana ja sormet syyhyävät, kun sopimuspapereissa on nippu kovia nimiä. Organisaation on taas rautaisessa kunnoossa. Hiukan vain ihmetyttää, missä on värikkäät kirjoittelut pelaajien taholta? Nyt on aika herätä pussit, pelkillä nimillä ei voittoja napsita. Ensimmäisiä tekniikkaharjoituksia valmistellaan ja pelikirja on valmis kautta varten. Ootteko siis mukana vain pidetäänkö kädet munissa koko kauden..??

Ruud pallit kirjoitti...

Joko olis aika päästää sisäinen palo irti ja siirtyä pelitantereelle. Haaste on heitetty oikeille pelinaisille ja kauden avausottelun ajankohtaa pohditaan! Onko pussit mukana???

S kirjoitti...

...??

lasakne kirjoitti...

Viimekauden huonoin veskarilupaus on ainakin mukana! Nähtäväksi jää mihin pelipaikkaan tällä kaudella tätä sorsajalkaa yritetään sijoittaa...

El Jurri kirjoitti...

Ei se määrä vaan se laatu! Jo tutuksi tullut sanonta kuvailee sananmukaisesti el jurrin paluuta marjapussin vahvuuteen. Henkisistä ja fyysisistä loukkaantumisista on toivuttu. 100% lupaan antaa joka kerta kentällä ja koko sydämelläni mukana. Tätä toivon koko marjapussi kaartilta. Kauden eka harjoitusottelu on allekirjoitusta vaille. palataan asiaan myöhemmin. mp all the way.

El Jurri kirjoitti...

muute miten olisi harjoitusottelu tykkinaisia vastaan vappu lauantaina? ketä olisi mukana?

ruud pallit kirjoitti...

Mukana kuin peräpukama!!!

C kirjoitti...

Jään pois. Otan pitkän kävelytreenin marssilla!

JB kirjoitti...

mukana..