tiistai 10. elokuuta 2010

Riittääkö Marjapussin leveys otteluruuhkassa ?

Puistofutiskausi lähenee loppuaan ja ottelutahti on tiivis. RIJP Marjapussi pelaa huikeat kaksi ottelua kolmen päivän sisään. Turnausta edelsi kuitenkin reilu loma, joten akut pitäisi olla ladattuina. Huolenaiheita herättää RIJP:n kapea rinki. Kaksi ottelua voi olla liikaa taistelijoille. Paniikin seikaisin tuntein Marjapussi yrittää saada kaikki pelaajat jalkeille. Asiaa on varmisteltu lähettämällä kutsuhuutoja koko loppuviikoksi. Helpotusta asiaan tuo Pellervon pienikokoinen kenttä. Eipähän tarvitse ylimääräisiä askelia ottaa.

Vastassa Marjapussilla on kaksi kovaa joukkuetta. Keskiviikkona kohdataan PaLä ja Perjantaina Vastapallo. PaLän tappiottomien pelien putki on pelottava, sillä se ei edellisvuoden lopputurnausta lukuunottamatta ole hävinnyt aikoihin. Tiukka viisikkopuolustus ja kova kunto kantaa näemmä pitkälle. Marjapussin aseet ovat lähes päinvastaiset - armoton hyökkäys ja rapakunto ovat pitäneet Marjapussin tiukasti kärjen tuntumassa.

Katso ajankohdat ja paikat ottelulistalta.

7 kommenttia:

jack bauer kirjoitti...

Paikalla tod.näk. keskiviikkona. Perjantaina ei taida kyetä pelaamaan.

Lasakne kirjoitti...

Lasakne aka MIlf ilmestyy molempina iltoina marjapussin rosteriin!

ruud pallit kirjoitti...

Siis tänä iltana galaksit räjähtää, tanner tömisee, kun pussit täynnä pelaajat astelee areenalle. Nippu alkaa oleen kasassa laatu jälleen korvaa määrän... JP alias tammelan imprahimovic astuu molempina päivinä rosteriin ja kyseli jo valmiiksi maalipörssin kärjen tuloksia...??? Jeppe iskee koirankopista takaa ja sukille PALästä tehdään pala kakkua!!
Siivikkalan keskikenttä myös paikallaan

C kirjoitti...

Huikeaa!!
Varaan molempien päivien vaihtopenkin lämmitykset.

Lasakne kirjoitti...

Nyt huijasin! tänään ehdin mutta perjantaina en pääse,olen oulussa.

KARI kirjoitti...

Tänään mukana kans, perjantaina oon töissä...

C kirjoitti...

Olenkin tod. näk. pois perjantaina. Nilkka pistää koville.