tiistai 10. toukokuuta 2011

Marjapussi menestyksen tiellä

RIJP Marjapussi - FC Kairaajat 2-1 (1-1)

Tiukan kamppailun päätteeksi Marjapussia juhlittiin voittajana. Juuri ennen päätösvihellystä Parkun loistokas pusku painui verkkoihin. Keskityksen maaliin tarjoili Jeppe. Ensimmäinen puolikas mentiin melko tasaisissa merkeissä. Wigi ja Sami juonivat RIJP:n kauden avausmaalin. Kairaajat saivat kuitenkin tasoituksen aikaan.

Toinen jakso oli Marjapussin painostusta. Vetoja sateli, mutta harmittavasti palloa haettiin huippukuntoisen pelialustan reunalla sijaitsevasta ojasta. Ennen Marjapussin maalia Kairaajilla oli paikka mennä johtoon, mutta RIJP:n onneksi veto suuntautui yli maalin.

Kausi käynnistyi hienosti ja kaikille floppia ennustaneille laitettiin luu kurkkuun.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli hianoo kun ei ollu pianoo. Aamulla varmaan paskoo jotain sementtiä, kun tuli nieltyä sitä hiekkapölyä hyvä määrä. Vähän oli kentän laidalla jo puhettakin joittenkin kanssa, että kiinnostasko porukkaa lähtee Osallistujat.com -systeemiin? Meillon ollu se parinkin lenttisporukan kanssa käytössä ja se on osottautunu käteväks. Täällähän voi kans huudella tulevansa peleihin, mutta siä se kalenterinäkymä tekis asian vähän havainnollisemmaks, ja ilmotuksia tulemisistaan/poissaoloista vois heittää valmiiks pitkänkin ajan päähän, jos on tiedossa. Mitäs sanotte?

-Partsi

Kari kirjoitti...

Hyvä idea, jaksaako Köpke hoitaa?

Ruud kullit kirjoitti...

no KÖPKE ei runosuonipulppua???
Osallistujat.comi olis varmaan hyvä edistys kohti ammattimaista marjapussia!!!
KIITOS kaikille loistavasta aloituksesta, tästä on hyvä jatkaa!
Eiköhän vatsalaukkukin tosta totu, kun kausi etenee. Kaikki olivat omalla tasollaan, Lielahden karhu on nyt viimeistään herätetty unilta, sen verta helppo maali pääsi livahtaan, että ärjyntä kuuluu. Köpke maalilla paikkasi loistavasti, mutta kirjoitustoiminnassa on selvästi parannettavaa. Olemme kuitenkin jo tottuneet kattaviin analyyseihin peleistä ja tulevista mittelöistä. Tässäkin suhteessa ei anneta minkään nukahduksen vaikuttaa tasomme nousujohteisuuteen!!!

Nyt alkaa huolestuttaa tuo keskiviikon matsi???
Huudelkaa ketä tulee varmana!