keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Marjapussille pisteet näytöstyyliin

RIJP Marjapussi pelasi yhden parhaista peleistään koskaan.

Kova puistofutisjengi Ladyboys peitottiin luvuin 3 - 0. Parkku ja Hessu taisivat tehdä yhden maalin mieheen. Ottelun voittomaalin teki huiken fyysisen preesenssin omaava Kari.

Man of the match:
Kari

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu ei kyä mää vaan yhen heitin. Heittikös Ville sen leidien niskanikamat murtaneen ekan kaapin vai kuka? Meiltä joka tapauksessa tasapainonen 30 minsaa eikä lohkokärjellä ollu oikeestaan sanan sijaa tässä mittelössä.
-Parkku

Milf kirjoitti...

En ku Ila laitto ensimmäisen. Olin kiikareilla. Taas.

Pettynyt KARI-setä kirjoitti...

Kautta isojen ja pulleitten säkkieni, eikö kukaan muu kun Milffi muista mun avaus häkkiä?!?!?! Köpke on tietenkin ollu niin haltioissaan siitä yhestä jalkaseivistä, ettei oikein muuta matsista muistakaan, mutta että Parkkukin... Nasse setä on erittäin pettynyt pussiveljeksiinsä ja joudun varmaan oleen parista seuraavasta matsista pois, tai ei kukaan varmaan edes huomaa että oon pois...:D

A. Köpke kirjoitti...

Jotenkin takaraivossa jyskytti, että Kari olis tehny ekan, mut sit kuitenkin mietin, että ei kai se nyt voi olla totta.

Pahoittelut tästä. Kävin heittään tilastoihin merkinnän, että jää sit historian kirjoihin tämäkin tapaus !!

Ruud pallit kirjoitti...

Näytös oli kyllä vakuuttava, pitää vieläkin ihmetellä... herää kysymys miten seuraava matsi menee??? Onko takki auki ja leuka noussut pystyyn.. ja Suomessa ei saa mailmanmestaruuttakaan juhlia kansan nähden vapaasti, joten aletaan jo palautuun maan pinnalle!

Seuraavan pelin hyvää tulosta ajattelin varmistella jäämällä kentän laidalle, annan taitopelaajille tilaa. Kuuluisa KaijaKoo-nilkka on puraissut niin pahasti, että otan pikkutakin päälle ja siirryn Paatelaisen rooliin.