maanantai 16. huhtikuuta 2012

RIJP MARJAPUSSI 2012

Edellisen kauden yksi suurimmista takaiskuista oli webportaalin salasanojen mystinen katoaminen. Tietokonevelhot tekivät tuloksekkaasti töitä saadakseen sivut jälleen eloon. Eli täällä ollaan taas - Marjapussi is back !

Joukkueen rakennus on vielä pahasti kesken, mutta kevään kynnyksellä pelimiehet kaivautuvat koloistaan, kuten niin monta kertaa aiemminkin. Päänvaivaa tuottaa ainoastaan peliasujen niukkuus. Pelipaitoja on vaihdettu huonolla kurssilla vastustajien kanssa. Jos garderoopistasi löytyy legendaarinen Marjapussin pelipaita niin ilmoita asiasta lähimmälle Marjapussi-dealerille.

Lohkoarvonnat veivät Marjapussin F-lohkoon, jossa yksi mielenkiintoisimmista vastustajista tulee olemaan FC Kairaajat. Edellisen kerran Marjapussi vei voiton niukasti viimehetken maalilla.

F-lohkon ja sarjataulukon näet kokonaisuudessaan omasta osiostaan. Otteluohjelma ei ole vielä selvillä, mutta se tulee nähtäville välittömästi julkaisun jälkeen.

2 kommenttia:

KARI kirjoitti...

Let`s go pussit!!!

Ruudpallit kirjoitti...

Tätä on odotettu, pussit pääsee taas kirmaan kesäisille peliareenoille. Vanhat tutut nostetaan rosteriin ja kauden päätavoite on suurseurojen tapaan ajaa sisään uusia tulokkaita. Pääpaino on uusien tuttavuuksien nosto kovaan joukkoon. Jäädään vesikielellä odottaam ensimmäisiä taistoja, jolloin nähtäväksi jää kuinka skautti toiminta on purrut. Tryout periaatteella ei haluta kenellään luoda paineita, mutta kovassa porukassa näyttöjä on tehtävä. Sama pätee siis vanhoihin jyriin, joilta vankka kokemus pitää kaivaa esiin.