tiistai 15. toukokuuta 2012

TOTAL VOETBAL MARJAPUSSI

KRIS 2 - 6 RIJP

Marjapussi hoiti homman kotiin tyylikkäästi. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin todellista "parsaa", kun KRIS sahattiin rikki hienolla yhden kosketuksen pelillä. Huikean kombinaation päätteeksi pallo kaivettiin vastustajan maalista. Paikkoja luotiin tiuhaan tahtiin, mutta viimeistely ontui. Ottelun tehokkain oli kuitenkin hatun tehnyt Parkku. Parkulle meni myös ottelun fair play-palkinto hienosta pallonhakumatkasta.

Marjapussin seuraikoni Wigi jatkoi kauttaan tehokkaasti. Jopa niin tehokkaasti, että latoi innoissaan maalit molempiin päihin. Komeampi näistä kahdesta oli ensimmäinen, jonka Wigi jatkoi taitavasti ohi maalissa pelanneen Mystisen Topparin. Ottelun erikoisin hetki nähtiin kun salakavala tuomari yritti sabotoida Marjapussin peliä syöttämällä pallon minuutin sisällä kolme kertaa KRISsin pelureille. Marjapussi kosti toisella puoliajalla ja juoksutti juonikkaasti kentälle kuusi pelaajaa. Eipä ole ihme, että peli kulkee välillä näyttävästi.

Toinen erikoinen tapaus tapahtui ottelun jälkeen, kun kentälle päässyt buldoggi veivasi palloa keskikentällä kuin Messi konsanaan. Vekkuli koira !

Otteluruuhka painaa hiukan pelaajien jaloissa. Seuraava ottelu on viikon päästä ja näyttäisi siltä, että ainakin kaksi tänään pelannutta miestä on rosterista poissa.

3 kommenttia:

KARI kirjoitti...

Hyvä äijät!!!

ruud pallit kirjoitti...

Todellakin syöttöpeli kulki kuin VR, ei siis aina maaliin asti.. Omalta osaltani oli oikea paikka vetää kauden alisuoritus, kun muut laitto parastaan. Ensi tiistaina kentällä nähdään toivottavasti joukkueen raskasta kalustoa, kun kaivurikorte tuo lapionsa teiskon plantaasilta kohti keskiympyrää. Sillä korvataan aina pari messiä. Tiistaina taas, to pussit!!!

Parkku kirjoitti...

Ottelu päätty muuten lähes jääpallolukemiin 2-7. Fair playtä tai ei, mutta mun oli vaan pakko keksiä joku syy jäädä vaihtoon kun oli niin hapoilla.