tiistai 14. elokuuta 2012

16.8. Pellervo Torstai klo 17.00 FC Kairaajat - RIJP Marjapussi

Marjapussi kärsi edellisessä ottelussa selvän tappion Jalkakynälle. 8 – 2 luvut eivät jätä selittelyille sijaa. Marjapussi urakoi ottelun ilman vaihtomiehiä ja se näkyi tulostaululla. Maalivahtipeli oli olematonta. Marjapussin maaleista vastasi kauden ensiesiintymisen tehnyt Kari, joka näätäili molemmat maalit vastustajan maalivahdin edestä.

Seuraavana vastassa on FC Kairaajat. Kairaajat ovat panostamassa otteluun isolla kädellä. Marjapussin poissaoloista ei voi sanoa varmasti ennen aloitusvihellystä. Kairaajilta sen sijaan puuttuu hyökkääjäkolossi Kala-Esa, mutta muuten näyttävät saavan jalkeille vahvan kokoonpanon Kalevan Messiä myöten.

Turhat paineet on nyt karistettu Marjapussin niskasta ja nyt pelaajat uskaltanevat myös saapua paikalle.

3 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Olisko Marjapussien sepillä innostusta pistää fantasy premier manageriin kimppa pystyyn???

Ja peliin oon tulossa, ellei Millan vatta poksahda kohta...

Ruud pallit kirjoitti...

Semmosta ollut vähän ilmassa, että Milla pyöräyttää muksun keskiviikkona ja torstaina pelin jälkeen varpajaiset... aaaji !!

Pahalta näyttää, Parkyyr on pois rivistä ja Sopranon veljekset rakentaa taloa, kuin iisakin kirkkoa.Milffillä omat reenit.

Onko siis Sammy, Kala, valmentajalupaukset, Wiggy the muuri tulossa?? Pian ilmotuksia niin tiedetään tälläkertaa ajoissa... Itse siis paikalla tietenkin !!

Da bomb kirjoitti...

Massamasa tulossa. Wigiä painostetaan lujaa.

Kausi huipentuu taas tuttuun tapaan paniikkiin.