perjantai 17. elokuuta 2012

Marjapussi nollasi Kairaajat

Marjapussi voitti kauden kuumimman derbyn 1 – 0. Pelipäivän aamuna Marjapussileirissä vallitsi todellinen sekasorto. Vain 4 pelaajaa oli ilmoittautunut peliin. Paniikinomainen sotahuuto kajautettiin ilmoille ja jokainen tunti tämän jälkeen toi lisää valoa tunnelin päähän. Eli perus Marjapussimeininkiä pelipäivänä. Lopulta kasassa oli äärimmäisen iskukykyinen nippu, jolla tulosta oli mahdollista tehdä.

Itse pelissä Marjapussilla ei ollut mitään hätää, pallonhallinnan ollessa n. 80 – 20 RIJP:lle. Puoliajalle mentiin nolla-nollaa. 2. puoliajalla Marjapussin pitkätukka Sammy veivasi keskeltä pari vastustajaa solmuun ja sijoitti pallon alakulmaan. Kairaajat saivat järjestettyä vain satunnaisia hyökkäyksiä, joista kaksi päätyi vetoon maalia kohti. Huippupelin pelannut Andreas Köpke hoiteli tyylikkäästi vähät hommansa. Otteet olivat täysin päinvastaiset Kairaajien maalivahtiin verrattuna. Pallo poltteli Yussufin näpeissä ja vain Marjapussin huono onni viimeistelyssä pelasti epävarman maalivahdin täydelliseltä nöyryytykseltä.

Lehdistötilaisuudessa Kairaajat kertoivat hämmentyneensä Marjapussin supertähdestä. Lehtienkin palstoilla paistetelleen julkimon läsnäolo oli liikaa Kairaajille ja stara sai tehdä kentällä mitä halusi.

1 kommentti:

ruud pallit kirjoitti...

Luonnollisesti marjapussi näytti jälleen taustamyllyn toimivan! Tästä siis kertoo myös joukkueen tähtipelaajan vankka läsnäolo. Kaikkien tuntema Ile, ei juurikaan pikkupiireissä viihdy. Jos joukkueenjohto ei toimi,niin ottajia riittää... Koska marjapussi pyrkii aina edes yhteen virheeseen, niin maalintekoon jäi nytkin parannettavaa. Edes pirkkalan terrieri ei yltänyt hoitamaan avopaikkaa. Faneille iso kiitos, kaikki kantoi kortensa kekoon. Nyt jäädään vain odottaan, kun uudet marjapussin tulokkaat ja fanit pääsee tähän maailmaan. Go mom Go