maanantai 22. kesäkuuta 2009

Ke 24.6. klo 19.00 Härmälän kenttä PALÄ - RIJP Marjapussi

Kahden ottelun voittoputkessa oleva Marjapussi saa Härmälään vastustajaksi sarjassa toisena majailevan PALÄn. Molemmilla joukkueilla on edessä ns. "pakkovoitto" mikäli kärjen vauhdissa halutaan pysyä. PALÄ on pitänyt tällä kaudella kahdesti maalinsa puhtaana, joten puolustusosasto on oletettavasti kunnossa. Veikkaajan tulosvetoanalyysissä Marjapussille povattiin korkeintaan kolmea maalia. Kari kommentoi analyysiä seuraavasti: "Veikkaaja on paska lehti! Kuitenkin varmuuden vuoksi keskityn puolustukseen, jotta voisimme käyttää (väitetyt) vähäiset maalipaikkamme paremmalla prosentilla."

Ottelun jälkeen sarja jää kesätauolle. Eli molemmat joukkueet varmasti antavat kaikkensa, jotta voivat hyvillä mielin aloittaa ansaitun tauon.

12 kommenttia:

jb kirjoitti...

mukana.

C kirjoitti...

paikalla

Milf kirjoitti...

Kuin myös paikalla suurella innolla!

KARI kirjoitti...

Mukana ollaan!

RIJP MARJAPUSSI kirjoitti...

huimaa aktiivisuutta ! EOM

ANP-palkinto lienee Parcülla, joten mukaan vaan

Ruud pallit kirjoitti...

Teiskon vahvuudetsa paikalla on 2. Jiitä! Joukkue kaipaa nyt kovasti itseluottamusta, lähetään altavastaajana ilman paineita. Siksi ehdotankin allekirjoittanutta kenttäpelaajaksi, terrierien rotuun kuuluu rajaton itseluottamus. Olen alaknutkin miettimään uutta mottoa "Täydellinen syöttö ei ole riski" (parcyyr ei pääse reissusta kehiin, palkinto löytää kyllä tiensä kentälle)

jb kirjoitti...

välikatsaus.
jb
c
kari
milf
jii
jii
W
robinho ?

Rob. kirjoitti...

Oma osallistuminen illan karkeloihin näyttää heikolta, on väijy päällä.

Ruud pallit kirjoitti...

Itseluottamuksen lisäämiseksi yksi maalintekijäkin on ilmoittautunut peliin. JP tulee tarvittaessa vahvistamaan hyökkäyspeliä! ???

jb kirjoitti...

kahdeksas peluri mukaan vaan !

El Jurri kirjoitti...

Pois rosterista. Tulisin paikalle, mutta juhannuksen höntsy-näytöt eivät riittäneet manageri Korkille. Eroa korkki, korkki ulos. Joo eteenpäin on menty, niin eteenpäin että ei edes penkille enään mahdu. Niin ja onhan mulla toisenkin joukkueeen peli tammelassa. tsemiä marjapussi. mc pussi, marja marja pussi t . Sanzibar

V kirjoitti...

Kuulkaas kaikki! Tykkinaiset haluais revanssin meitä vastaan ku niilläkin on tauko. Kiinnostaisko joku ilta nousta tykkinaisia vastaan futiksen muodossa?