keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Ylivoimaa Amurissa - FC J-K - RIJP Marjapussi 2-7 (2-3)

FC J-K - Marjapussi 2 - 7 ( 2 - 3 )
Parkour 4
tökä 2
Korkki

Marjapussi palasi voittojen tielle nöyryytettyään FC J-K:ta selvin numeroin vesisateessa. Voittoa tärkeämmäksikin asiaksi voidaan lukea Marjapussin tuoreen hankinnan Parkourin neljä maalia. Maalinteko-ongelmaan on siis löytynyt ratkaisu. Ottelun alussa taitava teinilauma pisti Marjapussin koville ja siirtyi johtoon. Jälleen kerran Mad Dog -jepen upeat jalkatorjunnat pitivät Marjapussia pystyssä ja esti suurempien vahinkojen syntymisen. Ensimmäinen puolikas edettiin hyvin tasaisissa merkeissä joukkueiden tehdessä vuorotahtiin maaleja. Marjapussille tuomittiin kauden toinen rangaistuspotku, jota ampumaan asettui tilanteessa rikottu Korkki. Viekkaudella ja vääryydellä J-K:n maalivahti nappasi noin kolmesta ja puolesta metristä ammutun rankkarin kiinni. Onneksi tuomari oli tällä kertaa hereillä ja näki maalivahdin liikkuneen ennen laukausta, ja uusi rankkarin. Toisella yrityksellä pallo tärähti sisään.

Tauolla Marjapussi sai tiukkaa kritiikkiä taktiikastaan konsultoivalta valmentajalta. Neuvot taisivat mennä perille, sillä toisella puolikkaalla Marjapussi latoi 4 maalia, vastustajan jäädessä nollille. Toisen puoliajan ikimuistettavat hetket koettiin kun vierasjoukkuetta vahvistanut Tökä tykitti hurjan kaukolaukauksen ylänurkaan. Myös Parkourin soolot ja tiukat laukaukset olisivat viihdyttäneet kotiin jäänyttä yleisöä. Paikkoja Marjapussilla oli useampiinkin maaleihin, mutta tällä kertaa oli varaa säästellä tuleviin otteluihin.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Jeppe kommentoi joukkueen otteita seuraavasti:"Hieno ja tärkeä voitto tänään. Joukkue pelasi hyvällä intensiteetillä ja ansaitsi voittonsa. Olen iloinen omasta suorituksestani ja erityisesti joukkuetta vahvistaneista vierailijoista. Taustalla on tehty hyvää työtä." itseoikeutetusti ottelun nälkäisimpänä pelaajana palkittu Parkour oli syystäkin tyytyväinen pelin jälkeen. "Tätä tehtävää varten minut tänne hommattiin. Mikäs siinä on palloja maaliin pistellä, kun kaverit tarjoilevat avopaikkoja, Parkour virnisti"

Ottelut jatkuvat seuraavaksi to 11.6. Kiovan puistossa. Näillä otteilla Marjapussille on luvassa pisteitä jatkossakin.

2 kommenttia:

RIJP MARJAPUSSI kirjoitti...

Silminnäkijähavaintoja tarvitaan maalintekijöistä. Korjailkaa jos meni väärin.

Syöttötilaston pitäminenkin taitaa käydä ylivoimaiseksi, jos maaleja tätä tahtia syntyy.

Ruud pallit kirjoitti...

IHANAA pussit IHANAA, tämä on IHANAA... Täyspainotteinen pelinhallinta! Ottelussa sivuttiin taannoista El glacigoa. Marjapussin rakennellessa pelia Barceloonaan tyyliin, murskalukemat olisivat olleet vielä rumemmat, ellei Barcamainen pallon maaliin vieminen olisi hidastanut pussien maalitehtailkua.
Lopussa vahtikoiran luovuttaessa tolppienvälin EX-Milfille, peliin alkoi tulla suoraviivaisuutta. Pallo omille ja suoraan ajo maalipaikalle. Mitä lukemat olisi nähty jos vahtikoira olisi päässyt pureen vastustajien puolustusta? Seuraavaan peliin paperia mukaan, tilastomerkintöjä on luvassa...