sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Ke 3.6. Amuri klo 19.00 FC J-K - RIJP MARJAPUSSI

RIJP Marjapussi seisoo tällä hetkellä vedenjakajalla. Edessä on suuri ottelu, jossa vastaan asettuu FC J-K. Ottelun tulos näyttää hyvin pitkälle Marjapussin tulevaisuuden. Vastus tulee olemaan erittäin kova, sillä J-K on tehnyt kolmessa ottelussaan 14 maalia Marjapussin vastaavan luvun ollessa vain 5. Ottelu pelataan Amurin kentällä, joka on yhtä pitkä kuin leveäkin. Marjapussilla tulee siis olemaan tilaa temmeltää. Hervannassa toimivan vedonlyöntitoimiston mukaan FC J-K on kuitenkin selvä ennakkosuosikki. Kohteen vaihdon arvioidaan nuosevan miljooniin Itä-Euroopassa vallitsevan suuren kiinnostuksen johdosta. Myös FC J-K:n huhutaan sijoittaneen suuria summia oman voittonsa puolesta. Marjapussilla on kuitenkin oma sanansa sanottavana.

Hienoiseen maalinteko-ongelmaan on löytymässä uusia ratkaisuja. Marjapussi on tehnyt jälleen huiman kaappauksen rosteriinsa. Rinkiin liittyy Kreikkalaisen jumalan vartalon omaava Parkour. Atleettinen kärkipelaaja lunastanee kaikki odotukset ja singahtaa maalipörssin kärkeen nopeasti. Parkourin vahva liike on myrkkyä vastustajan puolustukselle. Nähtäväksi jää saako odotettu tutkapari V ruokittua tätä maalinälkäistä vahvistusta tarpeeksi.


Jotta kaikki löytäisivät paikanpäälle (ja miksei myös muille kentille..)


PS. Toivottavasti osataan vielä matsin jälkeen pois !

edit. huom. uusi "osio" sivun oikeassa alareunassa !

20 kommenttia:

Ruud pallit kirjoitti...

Marjapussille on vain eduksi esiintyä altavastaavan roolissa! Rooliasun takaa paljastuu gepardi maiset liikkeet ja kissan refleksit! Kissahan ei putoa koskaan selälteen...Joukkuuen taustojen ammattimaisuudesta kertoo taas mahtava manageritoiminta, mikä ei nuku koskaan. Tilanteessa ei olla jääty tuleen makaamaan vaan siirtoja on tehty tarpeen mukaan heti. Valmenuksen upuuessa El Jurri ottaa valmennusvastuun, Parkour paikkaa maalintekovoimaa arvaamattomilla liikkeillään. Tolppien väliin palaa vahtikoira teiskosta joka puree kaikkea mikä liikkuu!!!

jb kirjoitti...

Noniin.. vihdoin oikea koutsi. Koska kokoonpano julkaistaan, jotta voi alkaa keskittymisen ?

pieni kevennys liittyen kissaan,joka putoaa aina jaloilleen....
http://www.lolcat.net/v/animated/anti-gravity_cat.gif.html

KARI kirjoitti...

Entinen kärkimies ja mv, tuleva waterboy ei pääse täytteleen juomapulloja, kun joskus ne lomatkin loppuu ja pitää palata sorvin ääreen... Jurrikainen penkin päässä, niin nyt jos koskaan kannattaa pelata isolla rahalla mp:n voiton puolesta! On kertoimetkin varmaan kohillaan...

JB kirjoitti...

Paikalla!

Allekirjoittaneelta voidaan odottaa 100% parempaa suoritusta kuin aiemmin, sillä otan käyttöön "uudet" pelisukat ja mahdollisesti jopa kengät. Uusilla varusteilla saattaa jopa ehtiä puolustuksen tueksi kerran tai kaksi.. EHKÄ !! Paitsi tietysti jos Jose penkittää täysin..

El Jurri kirjoitti...

Penkin päässä komean, nopean ja yksinkertaisen milffin veli eli kaikki vastakohdat täytän edellisestä. Täysillä ollaan mukana ja suihkukomennus ei ole kaukana jos mp:n pelaajia väärin kohdellaan. tuomarit ja vastustajat tulevat saamaan lokaa niskaan, se on varma. Kaikki tehdään voiton eteen ja enemmänkin. avauskokoonpano selviää paikanpäällä.

Wigi kirjoitti...

ei paikalla !

Ruud pallit kirjoitti...

Eikö valmentajan pelityyli sovi kaikille, vai mistä on kysymys..?
Motivaatio tuvalle on nyt Ilmoittaunut:
Kari, Wigi, Kaivuri, Milf..
Ammennamme siis voimaa kovasta joukkuehengestä!!!

Milf kirjoitti...

Meitsi joutuu näillä näkymin jäämään pois keskiviikon karkeloista vaikka niin mielelläni tulisinkin,yritän vielä huomen järjestää jos pääsisin töiden välissä pelaamaan. Mites saadaanko porukkaa beach futis kisoihin? Lähdetään hakemaan voitto kotiin ja hauskan pito siltä reissulta jääköön pois -.-

El Jurri kirjoitti...

Aina mukana kunhan ei vaan ole hauskaa. Mikä ajankohta beach futiksessa.

jb kirjoitti...

Viimeisiä ilmottautumisia peliin otetaan vastaan.. otetaan vastaan

Ruud paliit kirjoitti...

Joukkueen pelaajakoneisto on tuottanut jälleen loitavia löytöjä, kokoonpanoon liittyy EL Tökä ja huhujen mukaan vierailevana tähtenä saattaa esiintyä jokaiselle jalkapallofanille tuttu The Voice

Milf kirjoitti...

Liityn sittenkin pelaavaan kokoonpanoon jos tilaa vielä on? näyttää olevan sen verran kovia nimia tulossa että minuutit taitavat jäädä vähäisiksi. Mutta mukana silti!

Milf kirjoitti...

Ja piitsi futis on 3-5 heinakuuta. Vois olla aika makee reissu!? kokonaista kolme päivää futista ja keimoo.

jb kirjoitti...

noniin. hyvähän näillä on lähteä !!

Rob. kirjoitti...

Olin reissussa ja ei tullu nettiä kaivattua. Tänään kiire päivä töissä, mutta pyrin taistelemaan tieni kentälle.

Partsi kirjoitti...

Jou! Meitsi on tulossa taas tänään hoodeille. Vielä on aavistuksen epävarmaa saadaanko lisäksi messiin Peltolammin lahja puistofutikselle, toisen pf-lohkon maalitykki ja ikiliikkuja Pauli "Raimo" Rauhanen.

KARI kirjoitti...

Waterboy tulee katteleen lanssin kera peliä, jos ei oo liian kiirusta duunissa... Saadaan lisää virtaakin äijiin, kun otetaan vähän lisä happee vaihdossa!

jb kirjoitti...

Huikeaa eteenpäinmenoa RIJP:n osalta. Oma lanssi paikalle !

jeppe vois koota listan pelaajista ?!

Ruud pallit kirjoitti...

Nyt HUUDETAAN ihanaa pussit ihanaa, ihanaa pussit ihanaa, tämä on ihanaa...Mikä suoritus!!! Mikä näytös!!!

Anonyymi kirjoitti...

oon niin mukana beach futiksessa, jos ollaan menossa. mulle noi kaikki rantaleikit on muutenkin tuttuja. - hasselhoff