maanantai 11. toukokuuta 2009

Pe 15.5. klo 18.00 FC Kesballs - RIJP Marjapussi

Perjantaina Riihitien kentällä kohtaavat kaksi avausottelunsa hävinnyttä joukkuetta. FC KesBalls joutui nöyrtymään 3-2 tiukassa ottelussa FC Eskolaa vastaan. Tutut kysymykset edelleen ilmoilla. Kuka löytää tiensä paikalle ? Toimiiko maalivahtipeli ?

RIJP:n Kokoonpanossa nähdään muutamia muutoksia sillä viimeksi kenttää dominoinut José joutuu jättämään pelin väliin. Sairastuvalta saadaan mukaan Cafu, joka avausottelun missaamisesta suivaantuneena on nukkunut yönsä RIJP:n tuliterä pelipaita päällä valmistautumassa tulevaan koitokseen. Lisäksi myös ensimmäisen pelin missannut Kari saadaan mitä ilmeisimmin mukaan kokoonpanoon. Karin pelipaikaksi tälle kertaa kaavaillaan yksinäisen hyökkääjän roolia. Omien sanojensa mukaan Karilta nähdään Perjantaina vähintään kaksi päämaalia.

PELAAJAUUTINEN:
RIJP Marjapussi on saanut pitkät sopimusneuvottelut päätökseen jo ensimmäisessä ottelussa pelanneen "Kaivurin" kanssa. Näytöt pelistä olivat niin vahvat, että Kaivuri haluttiin mukaan hinnalla millä hyvänsä. Kaivurin tinkimätön asenne ja fyysinen pelitapa ovat suuria pelotteita vastustajille. Kylmäpäinen kaveri ei jäädy tiukimmissakaan tilanteissa. Kaksimetrisen Kaivurin tasosta kertoo paljon se fakta, että mies ei ole koskaan hävinnyt yhtään pääpalloa kenellekään.

26 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

Paikalla !

Käytiin hiomassa erikoistilanteita kuntoon eilen, joten saas nähdä mitä tuleman pitää...

Voin pelata toisen puolikkaan maalissa, jos halukkaita ei ilmene.. Tosin, en eilen saanut mitään kiinni sillä pelkään hiukan palloa ja en osaa syöksyä. Tosin mulla ei ollut hanskoja, eli josko se muuttais noi asiat !?

Milf kirjoitti...

Parempi varmaan että meitsi on kentällä niin ei tule mielipahaa meidän joukkueelle ku vastustaja nöyryyttää. Toivottavasti jalat on toipunu keskiviikon tryoutista. Täytyy muistaa säästellä perjantaiksi ettei vedä ihan täysillä. Milf voi hoitaa siis keskikenttää perjantaina.

Jack Bauer kirjoitti...

Keskiviikon Tryoutteihin heitteleen kiviä parketille. On aina huolestuttavaa seurata kuinka nuorelle kaverille yritetään sovittaa keppiä käteen.. Seuraavanako terät jalkaan ?

Milf kirjoitti...

Ei enää ikinä! Se on onneksi ohi -.-

KARI kirjoitti...

Yritän puhua itteni vapaaks perjantain peliin junnujen reeneistä, niin onko targetin paikka vapaana???

Ruud Pallit kirjoitti...

Osallistumiset näyttää hyvälle, vielä kaivataan muutamia osanottajia. Ilmoittautumisia vaan mahd.pian( jake, robbie, ym.)! Hyvä valmistautuminen on puolet ottelusta. Miten se aurinkonaaman teesi menikään 90% keskittyminen on 50% suoritus... Karille vahvistus pelipaikasta, tarkettipaikka on jo merkitty pelinumerolle 2. Allekirjoittanut ottaa vastuun tolppien välistä!!

Robbie kirjoitti...

osallistumisvarmuus tällä hetkellä 50/100, yritän järjestää asioita.

jack bauer kirjoitti...

Jaahas. Kari targetiks ja longballilla mennään. Jollekin ne pitkät pallot pitää pudottaa. Tuun heiluun 10-paikalle kärjen taakse.

taikalanne-tuuletus luvattu jos verkot heiluu tänä kesänä !

KARPPA kirjoitti...

Loistavaa, lupaan ainakin yhen tehä!!! Onkohan liikaa luvattu näillä skillseillä?! Pakkohan meiän sit JB:lle on yks paikka pelata, että nähdään taikalannetta...

maalipyssy KARI kirjoitti...

Ketäs kaikkia meitä muuten jeppe on lähössä sinne ulkomaan leirille? Lähteekö muut paitsi rahastonhoitaja/manageri/jojo/huoltopäällikkö/taikalanne JB? vai onko marjapussin talous saatu niin hyvään kondikseen osakeannin seurauksena, että niillä rahoilla saadaan DJ matkaan mukaan?!?

taikalanne kirjoitti...

Anti ei oo tuottanut vielä niin hyvin, että tässä vois mitää reissuja suunnitella.

Meidän tuote ei oo vielä niin hyvin kunnossa, että se herättäis tarpeeks mielenkiintoa.

RIJP MARJAPUSSI kirjoitti...

Wigi saapuu myös paikalle.

Ruud pallit kirjoitti...

Marjapussin kirstuun kilahtaa tänään lisää pesoja,kun työn tulos alkaa tuottaan hedelmää. Ammattimaisesta otteesta näkyy myös selkeitä tuloksia: Kaivurin varmistuminen joukkueeseen tuo täydennystä raskaan sarjan otteluihin. Samalla myös pukukoppiosasto täydentyy huimalla tietotaidolla.Ryhtiliikettä ei kaipaa enää kuin sarjataulukko. Ulkomaan leiri pohjustetaan komealla pistesaalilla. Leirille lähtijöistä EIP otti leirin niin tosissaan,että lähti viikon kuntokuurille ennen leiriä... Loput leiriläisistä keskittyy peliin: Cafu, El jurri, MILF, Kaivuri, Jake. Taikalanne saattaa löytyä matkatavaroiden joukosta, se jää nähtäväksi...

Ruud pallit kirjoitti...

J-triosta Jake varmisti tulonsa. Riihitie vapissee! Entisenä Tampereen kaupungin liikuntatoimen työntekijänä suosittelisin, että kentänhoitaja uusii maaliverkot. Ihan vaan, että pysyis ehjänä...

Jack bauer kirjoitti...

Ohhoh.. näyttäis siis siltä, että olis yhdeksän pelaajaa rosterissa !! whaaaaat ?! pidetään tempo yllä nopeilla vaihdoilla !

Jeppe
Cafu
Wigi
Jake
Milf
Kaivuri
Robbie ?
Kari ?
JB

Robbie kirjoitti...

No niin, vaikuttaa siltä notta pääsen pelihin! Hakkaa päälle pohojanpoika!

Ruud pallit kirjoitti...

En tiä pitäiskö nyt jo vähän hillitä ja jäitä hattuun.. ei vastustaja kohta uskalla ilmaantua koko kentälle... On Cafua, jonka pelihalut on kuin lehmä pääsisi keväällä laitumelle. Kari hoitaa pääpelin jo yksistäänkin, kaivuri on parkkeerattuna puolustus alueelle, MILF hoitaa vastustajien huutosakin. Tuuletuksesta vastaa taikalanne..Robbien aluetta on puukkotappelut. Ei ihme että joukkueeseen halukkaat tukkii managerin viestiyhteydet..Jokeri pelaaja on nimittäin pestattu tänään!!! Ja unohtamatta Jakea, Jake pitää palloa ittellään ihan muuten vaan

K kirjoitti...

Missäs toi kenttä muuten on?

El Jurri kirjoitti...

shit mates. en pääse paikalle perjantaina, mutta jairzinho uskalsi täyttää jättämäni aukon ja enemmänkin. Karille pitkää palloa ja apu lähelle, siis tosi lähelle ettei tuu vastahyökkäyksiä. Ajatukset ovat mp:n pelissä vaikka en paikalla ole, tsemiä jannut ja VOITTO KOTIIN! T. Nicke Lingell

Ruud pallit kirjoitti...

Pyhättö sijaitsee nekalassa, viinikan liikenneympyrästä kohti nekalaa N. 2 km ja oikealle kuokkamaantie, kenttä näkyy oikella. Riihitie menee nekalantien suuntaisesti, kuokkamaantie yksi risteys oikealle, ennen nekalan grilliä.

Jack Bauer kirjoitti...

4 vaihtomiestä !

Tässähän ois ainekset kahteen kenttään, hä?

Milf kirjoitti...

Iisoveli edellä,sitä pikku veli perässä. Pienempi (mutta huomattavasti komeampi) ollikainenkin joutuu jättämään perjantain pelin väliin. Onneksi näyttää olevan materiaalia. Ja kuten Jeppe tänää mainitsi niin enpähän pääse ainakaan maaliin perjantaina :D
GO Marjapussi GO!!

KARI kirjoitti...

En tiä monelta kokoontuminen olis, mutta mä ehdin vasta siinä varttia vaille kuus paikalle!!

jb kirjoitti...

Siellä on kait peli aiemmin, joten ei välttämättä pääse kentällä aiemmin. Muistat vaan tuoda HUDORAN ! Jos on ylimääräisiä palloja niin voin ottaa hoitoon yhden, että pääsen tekeen omatoimista harjoittelua.

KARI kirjoitti...

jeesbox, saan hudoran just ennen peliä, pitää vaan pumpata se jossain, kun se on paketissa vielä... saisin varmaan myös pari selectiä, mitkä on kyllä aikas kulahtaneita, mutta eiköhän ne meille kelpais!

jb kirjoitti...

Kelpaa kelpaa ! Tuon pumpun.