torstai 28. toukokuuta 2009

Marjapussin vuoristorata jatkuu.

RIJP MARJAPUSSI - VASTAPALLO 1 -4 (0 - 0)
Cafu

RIJP Marjapussi jatkoi epätasaisia otteitaan Pellervon kentällä häviten 1-4. Ottelu ensimmäinen puolikas oli varsin tasaista vääntöä. Parhaat paikat tulivat Marjapussille, jolla oli mahdollisuus latoa kolme maalia pelin alussa. Parhaille paikoille pääsi Marjapussin Parkku, jonka maalinteon Vastapallon maalivahti esti huipputorjunnoilla. Puoliajalle mentiin tasatilanteessa. Toisella puoliajalla Marjapussin peli sekosi ja vastusja pääsi rokottamaan pari kertaa. Vapaapotkusta syntynyt maali oli kyllä varsin kyseenalainen. Tuomari näki epäsuoran vapaapotkun osuneen SELVÄSTI oman pelaajan jalkaan, josta pallo jatkoi matkaansa maaliin. Marjapussin pelaajilta kysyttäessä pallo ei käynyt lähelläkään epäonnensoturi Parkun jalkaa.

RIJP onnistui kuitenkin kavennuksessa, joka syntyi Korkki-Cafu-connectionin juonimasta kulmapotkusta. Kaikkien yllätykseksi Marjapussi laittoi vain yhden miehen maalille kulmapotkutilanteessa. Tästä hämmentyneenä Vastapallon puolustus ei tiennyt kenen pitäisi tätä yksinäistä miestä vartioida ja niinpä Cafu päätti täydellisesti etutolpalle ajoitetun juoksunsa tykittäen pallon komeasti maalin kattoon. Cafu oli muutenkin ottelun hahmo Marjapussin joukkueesta. Mies pisti 1. puolikkaalla pallon kertaalleen vapaapotkusta maalin, mutta jostain käsittämättömästä syystä tuomari hylkäsi maalin. Cafu kommentoi otteitaan seuraavasti: "Erikoistilanteita on treenailtu omalla ajalla ja on hienoa nähdä kuinka harjoittelu kantaa hedelmää. Harmittaa, että tuomarit eivät ole samalla tasolla Marjapussin kanssa"

Lopussa Marjapussi haki epätoivoisesti maalia all-out -taktiikalla ja Vastapallo pääsi tekemään muutaman maalin, mutta nämä olivat vain kosmeettisia vaurioita pelin ollessa muuten tasainen.
Pienehkö ja pomppuinen kenttä ei selvästikään sovi RIJP Marjapussin joga bonitolle.

Mainittakoon vielä, että RIJP Marjapussin taitoniekka ja lupaavin juniori Jake siirtynee pysyvästi suurempiin ympyröihin. RIJP Marjapussi luonnollisesti ottaa kunnian kaikista Jaken loistokkaista suorituksista korkeammalla tasolla. Mahdollisista epäonnistumisista Marjapussi ei ole vastuussa.
Jakelle on kuitenkin olemassa aina paikka RIJP:n paidassa ja joukkueesta on aina joku laiturilla passissa maitojunan saapuessa asemalle.

17 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

Pelihän näytti ajoittain jopa erittäin mallikkaalta.

Sunnuntaina periteikkäät höntsyt Hevisokkertin kanssa ? Olis oiva paikka harjoitella Salo trickia !

Saattaa tosin olla, että aurinkoinen sää ja rantaelämän ylivoima vie allekirjoittaneen mielenkiinnon..

Toiminnan järkeistämiseksi Marjapussi ehdottaa, että blogista tulisi jokaisen aloitussivu intääärnetin ihmeellisessä maailmassa!!

KARI kirjoitti...

Eikös ne tosiaan luvannu hullua hellettä viikonlopuks, eli voi olla kans, ettei pöllyävä hiekkakenttä hirveesti houkuttelis... Vaikka allekirjottaneella oliskin aihetta muutamalle omatoimiselle reenille.. Lahjattomat reenaa, syöttö on riski ja mitä näitä ny oli! Salo trick olis kyllä kova!

Ruud pallit kirjoitti...

NYT JOKAINEN KUULOLLE, JOLLA ON SYDÄMEN PAIKALLA PUSSILLINEN MARJOJA..LAUANTAINA KLO 15.00 HAASTEOTTELU SAHALAHDEN NURMIKENTÄLLÄ!!! Nyt jokainen alisuorittaja joka tuntee pistoksen pusseissaan. Pakkaa kylmää VETTÄ laukkuun, kiillottaa pelikengät ja ilmoittautuu paikkaan auringossa! Mottoni syöttö on riski, vaihtuu pian reenaa niin mahrut porukkaan sloganiksi... Do I Walk Alone?

El Jurri kirjoitti...

Youll never walk alone.`Jurri mukana mutta vain hämmentäjänä kentänlaidalla. pitäähän tytöille olla silmäruokaakin. Kaikki mukaan vaan.

KARI kirjoitti...

En nyt varmaks sano, kun olis kissojen sauna-ilta lauantaina ja on pikku neuvottelut kotona käynnissä... Mutta ilmottelen huomenna tuunko!

Ruud pallit kirjoitti...

Lisätään maustetta, ei joukkue mitään ilman kunnon kissoja...Kutsu aurinkoon on myös likoille. Elinho, Anskeböö, Sanzibaar, Terina, Milryah, Lindinho, Ja muut bikinilanteet

ANSKEBÖÖ JO MUKANA, JOS EI KULJE YKSIN!

jbofrijp kirjoitti...

Hämmennetään vielä soppaa.

Tappio kirvelee vielä sen verran, että omat suunnitelmat oli vähän unohtaa jalkapallo ja pyhittää viikonloppu auringolle ja relaxoitumiselle.

Lauantaina esim. rauhaniemeen joukolla makailemaan. Eväät messiin ja triviaali tai joku muu naurettava peli !

j kirjoitti...

! = ?

Ruud säkit kirjoitti...

Reenaa reenaa ni mahrut porukkaan... Nään jo otsikon: Tappio vei Marjapussin rappiolle, kausi päättyi rähinöintiin.

Ruud säkit kirjoitti...

Reenaa reenaa ni mahrut porukkaan... Nään jo otsikon: Tappio vei Marjapussin rappiolle, kausi päättyi rähinöintiin.

Rob kirjoitti...

Viikonlopun ajatuksena oli olla jälkikasvun kanssa kahdestaan. Niillä näkymin olisin kyllä ehtinyt katsomaan peliä(muksun kans) no, nyt murphy puuttuu asiaan ja tuo omia haasteitaan mahataudin puolella ja tietenkin vielä niin, että se on pieni joka sairastuu. Voin tulla vahtaamaan ku marjapussi voittaa, mikäli pienokaisen kunto sen sallii.

Anonyymi kirjoitti...

siis Robille iskee kääpiöväijy.
-- Hasselhoff

El Jurri kirjoitti...

Where is Hasselhoff? are you coming? Sanzibar on pois kuvioista (tyttöjen ilta).

Ruud pallit kirjoitti...

Päättelen tästä, että sydämen paikalla on jääkausi...
Pelikaudesta tulee siis pitkä ja kirjaimellisesti kivinen..Suoritukset voi siis koventua, vain vastustajien huonotessa...olen puhunut

Milf kirjoitti...

Hyvinkin kylmältä näyttää. Mutta ei hätää,ne joille höntsyt maistuu SahQdaan stadionilla niin messiin vaan!Pelit siellä kuitenkin aikaiseksi saadaan vaikka ei lähtiskään kun muutema pelaaja. Eli El jurri ja Jeppe ainaki messissä huomenna? Mennään samoilla vaunuilla sinne sit.

Anonyymi kirjoitti...

Hasselhoffilla on rantahuki, joten vuorossa ei voi olla kännissä, muuten jää uimarit altaaseen... --raiskaaja

Anonyymi kirjoitti...

Turkulaiset on ottanu sikainfluenssan aika tosissaan, ne kuulemma laulaa "kolme pientä porsasta" naamarit päässä.. --hasselhoff