keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Tappio ja talousvaikeuksia

RIJP Marjapussi - FC UKKO NOOA 2-5 (1-3)
Robbie
J-Ter

RIJP Marjapussi aloitti kautensa tappiolla kotiottelussa FC Ukko Nooaa vastaan. Marjapussin pelissä oli nähtävissä selvä rutiinin puute. Krediittia pitää antaa myös vastustajalle, joka teki paikoistaan kuolettavalla teholla maaleja. Ukko Nooa siirtyi nopeasti 0-3 johtoon, josta Marjapussi ei kunnolla toipunut. Marjapussin historian ensimmäisestä maalista vastasi Robbie, joka riisti pallon puolustajalta ja hyökkäsi kohti maalivahtia siirtäen pallon verkkoon. Marjapussin toinen kavennusmaali syntyi upea kuvion päätteksi J-trion hassuttaessa vastustajaa. Jose, Jake ja J-Ter siirtelivät palloa lähellä maalia ja lopulta J-Ter laittoi pallon tyhjään maaliin. Ottelun nälkäisimpänä pelaajana palkittiin Jeppe, joka toisella puoliskolla loisti maalissa ja esti murskalukujen syntymisen. Eli ei muuta kuin selkä kyyryssä kohti uusia tappioita.

Kauppalehden talousuutisten mukaan RIJP Marjapussi on talousvaikeuksissa jo alkukaudesta. Marjapussista kommentoitiin asiaa erästä tamperelaista "suurseuraa" mukaillen:"Kyseessä on vain akuutti kassavaje. Tulot ovat jääneet ennakoituja pienemmiksi."

AB RIJP MARJAPUSSI OY järjestää omistajilleen suunnatun osakeannin, josta toivotaan lisärahoitusta toiminnan takaamiseksi. Yhden lisäosakkeen hinta on 15 € ja jokaisen omistajajäsenen toivotaan lunastavan osakkeensa mahdollisimman pian. Myös ensimmäisestä annista lunastamatta jääneen osakkeen voi merkata itselleen jos näin ei ole vielä tehnyt. Näin saadaan aikaiseksi tasainen ja terve omistajapohja.

eli, rahat tilille 800025-36183865

9 kommenttia:

jb kirjoitti...

maksoin !

Näytöt oli sen verran heikot, että voin aloittaa maalissa seuraavassa pelissä, jos muita halukkaita ei ilmaannu !

Ruud pallit kirjoitti...

Näytöt on annettu ja oppirahat maksettu. Nyt leukaa rintaan ja tossuja kireemmälle. Edessämme on näytön paikka ja Mehän ei talousvaikeuksiin suostuta! Olemmehan nähneet tamperelaisten "ylpeuden" eroan tehtävästäni näytöksen... Siis hikeä otsalle! Seuraavaan peliin valmistautuminen alkaa jo ensi su klo 19.00 kiovassa harjoitusottelu! Do I walk alone? Are you with me?

KARI kirjoitti...

Maksettu on ja samalla meni maksuun marjapussin purjehdusmatka ruattiin... Sunnuntaina ei valitettavasti käy mulle reenimatsille, kun oon ylläri pylläri duunissa:( Nyt on suosikin paineet tippunu harteilta ekan tappion jäljiltä ja nyt vaan rentoo tekemistä, niin voittoputki voi alkaa!!!

Jack Bauer kirjoitti...

Tekeminen näytti jo erittäin rennolta Ukko Nooaa vastaan. Varsinkin puolustuspään tekeminen :)

Sunnuntaina matsissa mukana EHKÄ.

niin joo. Marjapussi lähdössä yhteistyöseura Bärpåsen IK:n vieraaksi Tukholmaan (Dagen efter i stockholm) Itsehän en voi reissuun lähteä oman henkilökohtaisen konkurssin uhatessa. Onneksi marjapussilla on kohta pohjaton kassa osakeannin myötä niin voi sieltä vähän "lainata" ;)

Mites sponssineuvottelut? Saadaanko firmalle oma pallo? Edellinen ei kestänyt avauspelin painetta!!

Henkka a.k.a robbie kirjoitti...

maksettu. Tappion aiheuttama karvas maku suussa on laimentunut ja katseet kääntyy jo seuraavaan otteluun. Pakko tehostaa omaa harjoittelua, koska sunnuntaina ei harjoitusotteluun ehdi kun pitää olla sukuloimassa pohjanmaalla.

KARI kirjoitti...

Saan upouuden pallon a-junnuista marjapussille!!! On oikein kaikkien tuntema huippupallo HUDORA...

JB kirjoitti...

HUDORAN siivittämänä uuteen nouuun.

Eli sponssitulot voidaankin sitten käyttää johonkin muuhun ?!

C kirjoitti...

Tiukkaa tekee sunnuntaina, mut aion ehtiä höntsyille.

jb kirjoitti...

hmmmm...

Höntsyissä mukana tällä hetkellä:

C
Jeppe
JB (ehkä)
Vilho ?
Jose ?

eli aika nihkeesti.. seiskaltahan tuo oli eikö?