perjantai 15. toukokuuta 2009

Marjapussi 2-0 voittoon kuumassa ottelussa

FC KesBalls - RIJP Marjapussi 0 - 2 (0 - 1)

maalit:
Korkki
Robbie


Riihitien kentällä nähtiin poikkeuksellisen kuuma ottelu, jossa Marjapussi oli vahvempi 2-0 numeroin. Marjapussi hallitsi peliä lähes koko ottelun, mutta KesBalls sai vaarallisia vastahyökkäyksiä. Numerot olisivat voineet olla toiset ilman Marjapussin maalissa pelannutta Jeppeä, joka fantastisesti torjui KesBallsin hyökkäykset.

Maalinteon aloitti Korkki, joka laukoi lähietäisyydeltä pallon maaliin. Maalin jälkeen mieheltä nähtiin komeat tuuletukset suuren idolinsa Miigan(taikalanne) tapaan. Ensimmäistä peliään pelaavan Karin fyysinen preesens oli liikaa KesBallsille ja välillä Karille itselleenkin. Kovista otteista kärsinyt Kari kaadettiin rangaistusalueella ja tilanteesta vihellettiin rangaistuspotku miehen itsensä asettuessa pallon taakse. KesBallsin maalivahti kuitenkin torjui vedon alakulmasta.

Marjapussin toisen maalin viimeisteli maalipörssin kärjessä majaileva Robbie Wigin tarjoillessa. Robbie on nyt tehnyt 50 % Marjapussin maaleista. Marjapussin puolustus oli tänään rautaa. Puolustuksen organisaattoreina toimivat mahtavan pelisilmän omaavat Jake, Kaivuri ja Haukiluoman Ridge Forrester.

Tänään irti päästetyt Kari , Cafu ja Wigi toivat uuden ulottuvuuden Marjapussin peliin. Cafun huikeat nousut aiheuttivat jatkuvasti vaarallisia tilanteita. Karin ja Wigin juoksuvoima oli myrkkyä vastustajalle. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin. Vuoristogorilla on pudonnut selästä.

Sunnuntaina mahdollisesti vähemmän kuumaa peliä Hevisokkerin kanssa klo 19.00 ?

6 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

Yleisöä oli muuten paikalla 8 !

Kuka muuten passas ekan maalin ? Olin arvatenkin niin ekstaasissa, että olisin kerennyt tilastointia miettiä !

Puolustus oli tänään jäätävän hyvä. Ympyrä sulkeutui tänään Jaken osalta. Palaaminen pikkukentälle ja "liberoksi".

Jannen pääpelirekordi on vielä voimassa. Ei taaskaan hävittyä palloa !

Ruud pallit kirjoitti...

Huh mitä hallintaa! Kaikki odotukset pelistä täyttyivät. Odotettavissa ei ollut murskavoittoa vaan tiukka vääntö. Kävi kuitenkin niin, että ainoat vastustajan paikat tulivat oman otteen löysentämisesti. Pallo oli tänään meidän! Joukkuueen korkean aallon leiri on näin pohjustettu.
Ja unohtamatta joukkuueen nälkäisintä pelaajaa: Korkki"taikalanne"Bauer Voiko enempää pyytää, mies uhkaa tehdä maalin ja tuulettaa taikalanteella..ja tekee sen! Huikeaa! Mainittakoon vielä, että hienoiseksi alisuorittajaksi jäi Kari..Maalipaikkoja tarjottiin, mutta pelin henkinen ote vei keskittymisen. Jäämme odottaan!
Vielä lopuksi"joukkueen maalivahdin ei tarvitse olla kummoinen, kun puolustus on rautaa" KIITOS olen puhunut

Ruud pallit kirjoitti...

Näyttäisi siltä, että hyvänolon tunne on hiipinyt joukkueen puseroon...Ei merkkiäkään harjoitusmotivaatiosta??? Klo 19.00 tänään???

jb kirjoitti...

Reisi vieläkin kipeä perjantailta, mut vois pikku höntsyt toimia palauttavana. Im in !

KARI kirjoitti...

selkä paskana, hirvee darra ja motivaatio hukassa, eli joudun passaan tänään...

jb kirjoitti...

Pelkkiä tekosyitä !

Koitetaas nyt saada ees muutama jamppa paikalle, kun hevisokkerikin on kait luvannu edustaa 4-6 henkilöllö. Vois saada jopa hevisokkeri-marjapussi-väännöt aikaan !?