sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Ke 27.5. klo 19.00 Pellervo RIJP MARJAPUSSI - VASTAPALLO

Keskiviikkona RIJP Marjapussi kohtaa Pellervon kentällä sarjajohtaja Vastapallon. RIJP Lähtee otteluun altavastaajana, sillä Vastapallo kuritti edellisessä ottelussaan FC Ukko Nooaa, joka taas avausottelussa koulutti Marjapussia luvuin 5 - 2. Lisämausteen otteluun tuo Pellervon pienikokoinen kenttä. Marjapussin pelityyli sopii parhaiten suurille kentille. Vastapallon puolustus on päästänyt kuluneella kaudella vain yhden maalin.

RIJP Marjapussin miehistö kuitenkin hioi viikonloppuna kuntoaan kosteanpaikanlairillä, joten keskiviikkona luvassa saattaa olla ihan mitä tahansa....

14 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

Paikalla !

Mikä on muiden status keskiviikkona ?

halukkaita maalivahteja ?

Milf kirjoitti...

Meitsi ainaki on kauheella sykkeellä mukana keskiviikkona! Ja mielellään en menis maaliin,mut jos vaaditaan niin toki. Mieluiten aiheutan hämmennystä omissa ja vastustajissa keskikentällä.

c kirjoitti...

mukana kun peräpukama

Ruud pallit kirjoitti...

JA täällä terrieri nostaa kulmahampaita esiin. Hampaat on teroitettu leirillä ja nesteytys on kunnossa. Miten on Kari, El jurri? Jurrissa vielä KE? Vai vuolemassa hikeä joukkuueen eteen, vastus on kova! Maalivahtia haetaan ekaan erään, allekirjoittanut on luultavasti AIVAN KUOLLUT ekan erän spurteista, että rauhotun maaliin! ja ei unohdeta pelin jälkeistä elämää. Mihin analysoimaan peliä sekä kattoon Isoa finnaalia???

KARI kirjoitti...

Mukana ollaan!!! Mielummin mä kentällä pelaisin, mutta jos ei muut suostu maaliin meneen, niin voin mä uhrautua... Täällä ruvettu tänään vasta palaileen elävien kirjoihin, joten hyvä hikoilla paskat pois keskiviikkona!

Ruud Pallit kirjoitti...

Joukkueen johto harkitsee vielä uuden tilaisuuden antamista joukkueen target-tähdelle, jonka tehojen puute antoi hienostuneen alisuorittajan maun...Eli karin valmistuessa henkisesti koviin näyttöihin täydellä 44 min puristuksella, löydämme maaliin myös uusia yllättäjiä! nippu alkaa hahmottua ja pellervo huokaa

Robbie kirjoitti...

mukana ollaan.

El Jurri kirjoitti...

Olen pois rosterista keskiviikkona, mutta mehupoikana olen kentänlaidalla ja sieltä tuleva hämmentämään omia ja varsinkin vastustajia, verbaalisen jonglöörimäisillä huudoilla. Artikulinti on paras aseeni tässä matsissa. Kiviä taskuun rijp.

jbofrijp kirjoitti...

suosittelen kentänlaidalle pantomiimia verbaalisen jonglöörauksen sijaan.

Huudot tuli viimeks aika nopeesti sukille.

JB kirjoitti...

Huomisen rosteri:

Kari
Jeppe
Cafu
Kaivuri
Villardinho
Robbie
JB
Wigi(saapunee 2. puolikkaalle rullat jaloissa)

Nähtäväksi jää siivittääkö ukkosmyrsky RIJP:n huikeaan taisteluun.

Ruud pallit kirjoitti...

Nippu näyttää siltä, että ännä jää jälle kaksi kysymystä..Missä Ridge? Missä katsotaan grandefinal???

Anonyymi kirjoitti...

Ridge vetos nilkkavammaan...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=ABtg_J82qoc

Jokaisen pitäis opetella SALO TRICK !!!!

El Jurri kirjoitti...

Onko kaunis, nopea, vahva ja yksinkertainen MILF mukana? Voin tulla karvan verran myöhässä, mp:n sponsorineuvottelujen takia. Grande finale Cafulla?