tiistai 16. kesäkuuta 2009

RIJP Marjapussi voittoputkessa

RIJP Marjapussi - FC CHILI 7 - 1 (3 -0)
JP 2
Jeppe 2
Cafu
V
Korkki


RIJP Marjapussi jatkaa voittoputkessa kuritettuaan odotetusti FC Chiliä. Marjapussin kokoonpano selvisi vasta juuri ennen alkuvihellystä. Muutama poisjäänti oli sekoittaa pakkaa, mutta paikkaamaan saadut pelaajat hoitivat hommansa mallikkaasti. Erityisesti hyökkäyspäässä tehokkaana häärineen JP:n peli oli ilo silmälle. JP taiteli kaksi ensimmäistä maalia ja syötti kolmannen. Peli oli tässä vaiheessa taputeltu. RIJP:lle kelpasi kuitenkin vain murskavoitto. Maalivahdin roolista vapautunut Jeppe haki raivolla maalia ja mies onnistuikin kahdesti. Itseluottamuksesta nähtiin väläys kun Jeppe tuuletti maaliaan jo paljon ennen kuin pallo oli maaliviivan ylittänyt. Jeppe kruunasi iltansa vielä yhteen syöttöpisteeseen. Valitettavasti tällä kertaa pallo löytyi Marjapussin maalista.
Myös punaisissa verkkareissa esiintynyt Cafu merkautti itselleen mukavat tehot, tehden maalin ja tarjoillessa lukuisia namupasseja. Mainittakoon vielä, että myös Josenveliville aukausi kauden maalitilinsä. Amarillon nälkäisin pelaaja -palkinto jäi tällä kertaa jakamatta palkinnon fyysisestä sijainnista johtuvien ongelmien takia.

Voitolla Marjapussi piti itsensä mukana kärkikamppailussa. Sarjan kärkipää on erittäin tasainen. Ensimmäisen ja kuudennen sijan välillä on ainoastaan kolme pistettä. Marjapussin otteet kiinnostavat selvästi yleisöä, sillä paikalle oli saapunut kokonaista viisi katsojaa. Seuraavan ottelun Marjapussi pelaa juhannukseen jälkeen 24.6. Toivottavasti mahd. moni selviää paikalle.

Voitokas RIJP Marjapussi toivottaa hyvää juhannusta kaikille !!

PS. Kulisseissa kuohuu ja jotain suurta on tapahtumassa Marjapussifanien iloksi. Asiasta tiedotetaan jatkossa. Pysykää kanavalla.

Ei kommentteja: