maanantai 8. kesäkuuta 2009

To 11.6. Kiova klo 17.00. RIJP Marjapussi - FC CHILI

Kotiottelussa Marjapussi haastaa FC Chilin, jonka verkkoon on tällä kaudella tehty lukuisia maaleja. Asetelma on herkullinen, sillä Marjapussin viimeistelyongelmaan on löytynyt ratkaisu. Ennakkotunnelmiaan Marjapussin voimanpesä Wigi analysoi seuraavasti: "Takkini vetoketju on pohjaan asti auki. Tulossa on todellinen ilotulitus." Sarjan keskikasti on tasainen ja voitolla Marjapussi säilyisi kärjen vauhdissa, nähtäväksi jää saako ennakkosuosikin viittaa kantava Marjapussi luotua taktiikan, jolla Chili kaadetaan. RIJP neuvottelee parhaillaan pelikohtaisesta sopimuksesta edellisessä pelissä toimitsijana / valmentajana häärineen mysterymanin kanssa, sillä tuloksista voitiin nähdä SELVÄ muutos pelitavassa.

Pelipäivän ylle lankeaa varjo samana päivänä pelattavan cup-derbyn(Ilves-TPV) ansiosta. joukkueen taustoilla ollaan kuitenkin positiivisella mielellä. "Uskon, että Tammelaankin saapuu joitakin katsojia, vaikka cup-ottelun kiinnostavuus ei olekaan Marjapussi-Chili -ottelun luokkaa", kommentoi Ilvesmanageri harmillista päällekkäisyyttä.

14 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

Paikalla ! mites muut ?

Lupaan pelata pelin sonnustautuneena punaiseen kaulahuiviin (ei pelkkään..)

Ja jos rökälevoitto näyttää varmalta ja riskiä tappiosta ei ole niin olen 2. puoliajan maalissa... mutta tosiaan vain jos riskiä tappiosta ei ole !

Ruud pallit kirjoitti...

Nyt jos koskaan luulisi joukkueen kokoonpano olevan pullollaan! Onhan ainoa motivaattorimme loputon maalinnälkä. Valmennus on edelleenkin voittojen tiellä ( Johtuuko vain siittä, että valmentaja ei osallistu pelitapahtumaan..? ) Nyt Marjapussilaiset ilmoittautumaan maalijuhliin!!! tavoitteena kerrankin saada kokoonpano kasaan, ennen peliä!!! Vahtikoira on taas valmmiina hampaat teroitettuna! Ilmoittautukaa nyt, varmistetaan Jackin maalivahdin paikka toiseen erään!!!

Milf(?) kirjoitti...

Meitsi on mukana karkeloissa! Nähtäväksi jää saanko maalitiliä vieläkään aukaistua. Nimi pitäisi ilmeisesti muuttaa,luulisin että siitä maalittomuus on johtunut.

Rob kirjoitti...

Pahalta näyttää. Vaimokkeella iltavuoro ja vakio lapsenvahti reissussa. Saatan tulla katsomaan maalijuhlaa muksun kanssa..

Anonyymi kirjoitti...

Olen wigi! Tulen pelaamaan.

jb kirjoitti...

yhteenveto (väliaikatiedot):

Jeppe
Jack
V
Cafu ?
Wigi
Parkour?

Poissa: Jose,kaivuri,Robbie(?)

ehdotan puhelun ottamista yya-seuralle. ideaalitilanteessa cafun näköispainos tulisi ja toisi mukanaan yhden kappaleen maalivahteja ?! miltäs se kuulostaisi ?

jb kirjoitti...

tärkeä asia mikä jäi sanomatta !

Yritetäänkö saapua kentälle ajoissa ja painostaa vastustaja ja tuomari aloittamaan peli niin aikaisin kuin mahdollista. Puoliajalla ei turhia mehuhetkiä vietellä vaan palloa 1. puoliskon päättyessä heti keskelle. Näin maksimoidaan Tammelan siirtymätaipaleelle käytettävä aika !!

c kirjoitti...

mukana. muihin ehdotuksiin palaan....

Ruud pallit kirjoitti...

Katsoisin että ehdotus rekrytoinnista kannattaa, Marjapussi jos mikä kantaa lippua ÄLÄ RUOKI LAMAA. Rekrytointiosaston pääluottamusmies, metallin heimopäällikkö käy puhaltaan rauhanpiippuun ja heimomme yhdistyy klo 17.00 Liiton merkiksi verkko heiluu klo 17.04

KARI kirjoitti...

mä oon duunissa taas, mutta tuun pyörähtään jälleen paikalle, jos on kyytiä sopivasti tayssiin noihin aikoihin...

El Jurri kirjoitti...

yritän keretä mestoille, tuli jälleen sopimus neuvottelut päällekkäin pelin kanssa. takki auki jätkät ei se voitto muuten tule. put a rocket in your pocket, niinkun tiki tikkanen sano kanukeille. kiviä taskuun mp.

Anonyymi kirjoitti...

eiks me jumalauta jätkät sovittu, että tänä syksynä ei finaalissa nähä! kuka vittu sen pallon meni potkaseen sinne tyhjiin! no kyllä se tästä, heti erän aluks meette kaikki sinne keskiympyrään seisoon, saadaan heti yks punanen kortti siihen alkuun. gafu menee sit heti alussa kiertään oman maalin ja taklaa täysiä terrierin pois pelistä ja taklaat sit kans sillain, et housut tippuu alas! noniin nyt sitten vaan irtopalloja oman maalin eteen, löysätkää kenkien nauhoja ja mieluummin vielä kaverin kengät väärin päin jalkaan, ni ihan hyvä siittä tulee!

- coach from Hyvinge.

C kirjoitti...

:D

Eipä oo miehestä jälkeekään näkyny...

utelias kirjoitti...

missä viipyy pelin analysointi ja tulos?