tiistai 21. huhtikuuta 2009

Harjoituspeli La 25.4 klo 11.15 Kiovanpuistossa - Vastassa Tykkinaiset !

Eli ensimmäinen harjoituspeli on varmistunut otsikon mukaisena ajankohtana !

RIJP Marjapussi pääsee ensimmäistä kertaa testaamaan taitonsa isossa pelissä, kun vastaan asettuu Tykkinaiset. Selvästi ammatimaisemmin toimintaansa hoitava Tykkinaiset on Marjapussille varmasti tiukka, ellei jopa ylivoimainen vastus. Vaikka kyseessä on vain harjoituspeli, Marjapussi ei varmasti lähde löysäilemään. Toimitus tavoitti Cafun ja Korkin kertomaan ennakkotunnelmistaan. Yhteistuumin miehet kommentoivat:"Tämä on todellinen mittari. Kyseessä on voitto tai kuolema"

Nähtäväksi jää pääsevätkö kaikki paikalle ajoissa...

10 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

Jack Bauer on paikalla, joskin ehkä edellisen illan riennoista voipuneena

C kirjoitti...

Sama

KARI kirjoitti...

hesassa junkkareitten pelissä... en pysty oikein ymmärtään tollasta keitottelua, koska en henk. kohtasesti ikinä sellasta harrasta, etenkään jos on näin tärkee peli seuraavana päivänä;)

Ruud pallit kirjoitti...

Ehkä hiukan yllättyneenä myös täällä suunnalla sitoutumisesta joukkueen toimintaa. Haisee hiukan epäammattimaiselta... keskikenttä on pomminvarmana täydessä sielun ja ruumiin voimissa paikalla. Valmiina antamaan kaikkensa ja tahrimaan silkkihanskat! Mites otetaanko perhevoimista apujoukkoja vahvistukseksi??

Jack "epäammattimaisuus" Bauer kirjoitti...

Epäammattimaisuus on toinen nimeni.

Ruud pallit kirjoitti...

OI osuin kipeseen paikkaan! Nään jo iltasanomien otsikon. Marjapussin raju viikonloppu: Kauden avausvoitto + managerin 10 000 sakot. Mites ne perhevahvistukset? Kai ainakin katsojia saadaan?

Anonyymi kirjoitti...

Mun huolto ja maskotti tulee jos on vähemmän lunta kun viimeks.

JB kirjoitti...

Vastassa on kuitenkin sen tason lauma, että ei voi tietää kuinka intoutuvat niittailemaan, joten ehdotan, että ei rikottaisi ketään vielä tässä vaiheessa... Itse toki loukkaannun viidennellä minuutilla:)

Ennen sarjan alkua on kuitenkin syytä järjestää vielä sisäiset väännöt jossa meno voi olla rauhallisempaa !

Robbie kirjoitti...

Mukana ollaan!

eeeee kirjoitti...

Mä tuun kattoon peliä, jos ei oo paha darra...! :D (pmmp:n keikka edellisenä iltana)