keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Puistofutiksen lohkojaot suoritettu - Marjapussi kovimpaan lohkoon !

Puistofutikset lohkojaot suoritettiin Palloliiton Tampereen piirin toimesta eilen. Arpa ei tällä kertaa ollut suotuisa Marjapussille, joka arvottiin ennakolta ylivoimaisesti kovimpaan lohkoon (L-Lohko). Arvonnan jälkeisestä lehdistötilaisuudesta tavoitettu Marjapussin edustaja oli silminnähden tuohtunut tilanteesta ja heittikin ilmoille kysymyksen:"Oliko tässä jotain hämärää?" Niin tai näin, Marjapussi joutuu todelliseen testiin sarjapaikan säilyttämisen suhteen. Joukkueen moraali on kuitenkin huikea ja pelaajista tavoitettu Robbie kommentoikin lohkojakoa itseluottamusta uhkuen:"Ei väliä kuka on vastassa, pelaamme vaikka Barcelonaa vastaan!" Hiukan maltillisemmalla linjalla liikkui Kari todetessaan:"Teemme parhaamme ja katsomme mihin se riittää"

Yhteensä Puistofutikseen osallistuu 133 joukkuetta. Lohkot ovat jaettu yhteentoista lohkoon, joissa kussakin pelaa keskimäärin 12 joukkuetta, joista parhaat etenevät lopputurnaukseen. Marjapussin osalle koitui siis viimeinen lohko, jossa suurin osa on RIJP Marjapussin ohella uusia joukkueita puistofutiksessa. Ennakkoon lohkon suurin suosikki on JS Geezers, joka kuhisee nuoria lupaavia pelaajia. Toisena suosikkina voidaan pitää Vastapalloa, joka edellisellä kaudelle sijoittui kovassa C-lohkossa neljänneksi. RIJP Marjapussin skouttausorganisaatio halusi, jo mainittujen joukkueiden lisäksi, nostaa esiin Kalmarin varaosista kasatun Kalmar Partsin ja nollista koostuvan FC Zeroesin.

L-Lohko:

FC Chili
FC Estola
FC J-K
FC KesBalls
FC Noutaja
FC Ukko Nooa
FC Zeroes
JS Geezers
Kalmar Parts
Palä
RIJP Marjapussi
Vastapallo

Pustofutiksen lohkojaot nähtävillä täältä.

1 kommentti:

Ruud pallit kirjoitti...

Näytää lupaavalta, joukkueen maine on kiirinyt jo vastustajien korviin jossa epätietoisuus vapisuttaa rivejä. Joukkuueen maine on jo niin korkealla, että halukkaita tulijoita riittää. Teiskon vahvistuksia olisi tulossa jykevälle topparipaikalle. Tarvittaessa tekee likaista työtä, jotta gebardimaiset pelaajat kuten Jack jaksaa pitemmälle. Tarjotaanko tryout sopimusta ekat kolme peliä..?