lauantai 18. huhtikuuta 2009

Kausi on avattu !!

RIJP Marjapussin kausi potkaistiin käyntiin Lauantaina Kiovanpuiston kentällä. Yllätyksenä yöllä satanut lumi ei haitannut menoa, päinvastoin ! Letkeä tapahtuma kirvoitti paikalle kunnioitettavan määrän osallistujia. Paikanpäällä nähtiin myös Marjapussin maskotti Ali.

Mitä tulee itse pelaamiseen niin kentällä nähtiin upeita harhautuksia, liukutaklauksia ja kovaa yritystä. Kesää ajatellen kaikki näyttää hyvältä sillä ensimmäisen harjoituksen jälkeen joukkueen monipuolisuutta ei kukaan voi kiistää. Ainoan varjon sarjakauden päälle heittää Kiovanpuiston kentän isohko koko. Tänään pelialueena toimi kuudesosa kentästä, joka sekin tuotti ainakin yhdelle pelaajalle suurta tuskaa. Marjapussi aikookin lähettää vetoomuksen Palloliittoon, jotta kenttien kokoja pienennettäisiin.

Jo ensimmäisissä harjoituksissa nähtiin viitteitä tulevan kauden erikoisista kuvioista, mikä osaltaan johtuu siitä, että Marjapussissa palloilee poikkeuksellinen määrä vasenjalkaisia pelaajia. Vasen -ja oikeajalkaisten pelaajien suhde kertoo osaltaan Marjapussin loistavasta joukkueenrakennuksesta. Lisäksi muutama ässä jäi loukkaantumisten vuoksi pois, joten joukkue vahvistuu vielä entisestään !

Tämän tapahtuman perusteella ei voi todeta muuta kuin, että Marjapussin asenne on todellakin kohdallaan. Vaikeissa olosuhteissa aikaan saatiin mainiot pelit. Kovasta sitoutumisesta kertoo myös perheiden osallistuminen toimintaan sankoin joukoin. Edes vähäiset sairastelut eivät taltuttaneet intoa saapua kentälle. Peleissä iloisesti yllättivät vahvistukset John Terry & Elinho.

Tapahtuman päätteeksi koettiin kuumia hetkiä, kun pallotaituri Jeppe jönglöörasi kahdella pallolla vieden koko porukan "kahville"


luminen kenttä


harhautuksia ja liukutaklauksia

Al Pacinopallotaituri...

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tulipas laitettua merkille, että kaikkien paikallaolleiden pelaajien kuvaukset matchasivat täydellisesti nähtyihin esityksiin !

KARI kirjoitti...

totta, mutta mikä pisti merkille oli teiskon terrierin armoton asenne pelkästään näin "höntsyissä"... eli mitä on odotettavissakaan tosi peleissä!!! go shorty its your birthday!

Jack Bauer kirjoitti...

Taitaa olla Pussien parhaat pelimiehet alunperin ulkopaikkakunnilta (Teisko & Kangasala) Rakki ja Ville oli tänään kyllä ylivoimaisia ! Toista oli Karin panos, puhumattakaan allekirjoittaneesta. Kesällä viltti mukaan peleihin, voi nimittäin tuulisina päivinä tulla kylä penkillä istuessa !

+Wigi oli vahva !

RIJP Marjapussi kirjoitti...

Lumessa telmimisestä intoutuneena Otsikon kuva vaihtoon hetkiseksi. Vanha palaa kunhan nurmi taas vihertää !

Ruud pallit kirjoitti...

Kehuista nöyrästi kiittämällä ja niiden siivittämänä analysoisin energian puhkuavan eläinkunnasta. Intoa oli kuin lehmä pääsisi keväällä laitumelle ja hiukan kiukkuakin kuin karhu heräisi talviunilta! Nostaisin kuitenkin jalustalle Kangasalan vahvan panoksen, näytöt puhuvat kovaa kieltä. Tässä vaiheessa seuraavana askeleena joukkuehengelle olisi kapteeniston valinta. RIJP Marjapussi herätetäänkö keskustelu eloon?

Kapteeni kirjoitti...

Eiköhän meillä tällänen kapteeni/valmentaja/joukkueenjohtaja jo löydy. Jos vaan henkilölle passaa??

Ruud pallit kirjoitti...

Siis nyt en pysyny kärryssä? Heitin vaan ilmoille, että laitetaanko perinteinen äänestys pystyyn. Hyviä ehdokkaita kuitenkin riittää! Selkeä GM on kuitenkin jo tiedossa!

Jack Bauer kirjoitti...

Kivi-paperi-sakset-turnaus alkulohkoineen, jossa kapteenit ratkaistaan :) Tai sit pokeriturnaus.. Tosin käy äänestyskin.. tai sit äänestetään siitä miten ratkotaan :)

Ääntenlaskija kirjoitti...

Okei, aloitetaan.
Ketä Ruud äänestäis?