tiistai 14. huhtikuuta 2009

La 18.4. Marjapussin perhetapahtuma

RIJP Marjapussin ensimmäiset 'harjoitukset' pidetään Kiovanpuiston kentällä Kalevassa (Ei Nekalassa) Lauantaina 18.4. klo 12.00. Kyseessä on perhetapahtuma, joten vaimot ja lapset rohkeasti mukaan potkimaan palloa !!

Tilaisuus pidetään säävarauksella. Tarkkailkaa aktiivisesti blogia mahdollisten muutosten varalta !

Osallistumisesta voi ilmoitella sähköpostitse osoitteeseen rijpmarjapussi@gmail.com

PS. Marjapussi on mahdollisesti järjestämässä lähitulevaisuudessa harjoitusottelua toista puistofutisjoukkuetta vastaan. Ajankohdasta lisää myöhemmin !

Stay tuned !

-Marjapussi-

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukana !!

-McGordon & Elinho-

Ruud Pallit kirjoitti...

Messissä! Kauniimpi osapuoli on röissä

Mies kirjoitti...

Hyvin suunniteltu. Lähetetään perheet nekalaan ettiin kenttää ja kokoonnutaan me kiovan puistossa KALEVASSA. Siitä sitten pikvikin terassille. Hyvä myös toi "säävaraus". Meille sit pussikeitolle jos sataa!
Meikä on niiiiin messissä!!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä korjaus kartturilta !! Tarkempien tutkimusten jälkeen Kiovanpuiston sijainti kostautui Nekalan sijasta Kalevaksi :)

RIJP Marjapussin kanssa mikään ei ole sitä miltä se näyttää...

-Marjapussi-

Mies kirjoitti...

Marjapussissa ei ole varaa tuon tason virheille!!

Meidän taloudesta osallistuu siis allekirjoittaneen lisäksi huoltojoukkue maskotteineen. (oo)

Ismo kirjoitti...

Luvsassa räntäsadetta...

Tsaijaijaijaija

Ruud pallit kirjoitti...

Kyllä taivaan herra tietää mistä on kyse. Keli selkenee, mitä lähemmäks päivä käy. Onko Robbiesta kuulunu mitää?? Vai pukkaako keikkaa niin paljon, et ei ehdi? El jurri ja sanzibar on tulossa. MILF tulee kans, sen "äidistä" ei ollu ihan varma viä... SEE U IN SA

Jack Bauer kirjoitti...

Mitäs Kari ? Lauantaina potkiin palloo Kari, hä ?

K. I. kirjoitti...

yheltä olis kokoontuminen nokialla sarja-avaukseen, mutta pakkohan se on tulla vähäks aikaa haisteleen tunnelmia marjapussin tähtien kanssa!

androgyyni kirjoitti...

Wigi ilmoitti itsensä paikallaolevaksi.

eeeeeee kirjoitti...

Kohta mennään!!1111111!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

Jack Bauer kirjoitti...

Takatakatakatakataaaaalvi ! Mitäs nyt tehdään ? Mies vois kertoo miltä Kalevassa näyttää, kun asuu lähimpänä !?

Olishan toi toki aika eksoottista avata kausi arktisissa olosuhteissa. Who's with me ? Ketään ei toki poltettais roviolla, jos ei jaksa vaivautua...

Kaikkien janoisten sankari: KARI kirjoitti...

Ei toi keli kyllä hirveesti houkuttelis... Mutta jos porukkaa tulee, niin messissä ollaan! Oliskos illalla jotain saunailta nro. 2:sta jossain, jos sais vaikka koko jengin paikalle?!?

Tammelan Gladiaattori kirjoitti...

Otetaanko lapiot mukaan? Saatas hyvät punttireenit alle!

Ruud pallit kirjoitti...

Keskikentän vahtikoira on herännyt keskusteluun...Jos liikehdintää joukolla on tapahtumassa niin mukana ollaan! Mielestäni yksikin käyttämätön harjoitusvuoro on liikaa. Vaikka lehdistön povaus ehdottomasta kärkijoukkueesta on kiistaton, emme voi sortua aloittelijan virheisiin ja olla ylimielisiä! Teisko on puhunut

Jack Bauer kirjoitti...

Loistavaa analyysiä Teiskon rakilta! kävin tsekkaamassa juuri lähikentän ja se näytti aika vekkulilta. Ei ollut kuraista tms. Lumisokeus on ainoa varteenotettava riski.

On hyvin mahdollista, ellei jopa todennäköistä, että tämä harjoitusvuoro jää ainokaiseksi tälle kaudelle :) Ehdotan, että pistetään aurinkolasit päähän, laitetaan lämmintä päälle ja mennään kentälle....

Emmehän halua olla samanlaisia puseja kuin TamU !

Cafu kirjoitti...

Mukana ollaan koko porukalla. Huolto ja maskotti mukana.

Milf kirjoitti...

Oli kyllä upeeta nähdä kuinka kova nippu meillä on koossa. Ja millä osanotolla lauantai aamupäivästä jengi oli messissä! lisää tätä.

Jack Bauer kirjoitti...

Loistava osanotto talvisessä säässä! Joukkueen graafinen koordinaattori vois lähettää räpsiämiänsä kuvia osoitteeseen rijpmarjapussi@gmail.com niin saadaan tuotettua raportti ikimuistoisesta tapahtumasta !

Ilman Henki kirjoitti...

Säävaraus oli sopivan korkeella :)

Ruud pallit kirjoitti...

Tänään se todistettiin, joukkueen työmoraali on ihailtavalla tasolla! Kyllä silmät lepäsi niitä suorituksia katsoessa! Voisi sanoa, että talvikauden valmistuminen on mennyt nappiin. Poimintoina voisin mainita Elinhon, tuo futsal parkettien partaveitsi loisti taidoillaan. Ja Milfin perhe oli kuin Bechamit isolla B:llä! Kiitos kaikille! Jään odottaan kuvamateriaalia...