maanantai 27. huhtikuuta 2009

RIJP Marjapussi voittoon harjoitusottelussa

RIJP Marjapussin ja Tykkinaisten välinen harjoitusottelu pelattiin hyvässä hengessä auringon lämmittäessä Kiovanpuiston kenttää. Marjapussin omien tilastojen mukaan peli päättyi noin 6-2. Pelin ehdoton hahmo oli Marjapussin Robbie, joka kolmen maalin säestämänä dominoi kenttää. Pelin häikäisevimmästä yksilösuorituksesta vastasi kuitennkin Tykkinaisten Majunovic, joka nöyryytti Marjapussipuolustusta komeilla harhautuksillaan. Soolon päätteksi Majunovic tuikkasi pallon maaliin ja tarjosi yleisölle komeat tuuletukset. Suurimman nöyryytyksen kohteeksi joutuneen El Jurrin tuskaa lisää se, että hän on maalin tehneen Majunovicin veli. El Jurrin kommenteista päätellen toipuminen kestää kauan. "Tilanne oli ohi hyvin nopeasti ja en osaa vielä analysoida mitä oikein tapahtui. Uskon, että muutamien viikkojen päästä ymmärrän kaiken", kommentoi mies asiaa itse.

Sinänsä Marjapussin peli näytti aika valmiilta. Viimeistelyyn on kuitenkin syytä kiinnittää erikoista huomiota tulevaisuudessa. Marjapussilla oli lukuisia paikkoja tehdä maali, mutta hyvin pelannut Tykkinaisten maalivahti napsi yksitellen pallot syliinsä. Jokatapauksesa, Marjapussi jatkaa yhä tappiontonta putkeaan. Maine on jo kiirinyt pitkälle. Epätoivoisimmat olivat jo lähettäneet paikalle tarkkailijansa arvioimaan tätä maagista joukkuetta.

TORILLA TAVATAAN !!

13 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

Tästä matsista jokavuotinen perinne ?

Teukun maalivahtipelille vielä iso +. FC Hevimiehet heiluttaa tjsp oli kai kysellyt harjoitusmatsin perään... Otetaanko vielä yksi ennen kautta ?

Jääkaappi-pakastin kirjoitti...

Kävin ostaan pallon eilen! Oli pakko ostaa kolmonen, kun isompi ei olis mahtunu kassiin!

Undertaker kirjoitti...

Oot sää hölmö!!

Ja se on muuten hevisokkeri. Tosin kuulin et niillä olis eka sarjapeli jo maanantaina. Joten pelipäivä ei mielellään olis sunnuntai.

Jack Bauer kirjoitti...

Jos ei saada matsia niin voisipa mennä hieromaan erikoistilanteita kuntoon omalla porukalla ?? hä ?

PS.
Huhut sisäpiiristä kertovat, että olennainen osa peliasuista on saapumassa minä hetkenä hyvänsä.

C kirjoitti...

Sunnuntain höntsyt vois olla paikallaan.

Robbie kirjoitti...

Sunnuntaina vois kyllä pelailla.

K.I. kirjoitti...

jos sunnnuntaina pelaillaan, niin olisko ysin-kympin aikaan liian aikasin?? mulla puol yks peli ja sitä ennen olis hyvä vähän lämmitellä marjapussin tähtien kanssa...

Ruud pallit kirjoitti...

Täällä ollaan seurattu kiihkeää keskustelua ja hyvältä näyttää! Korkean työmoraalin omaavana pelaajana oon mukana sunnuntain reeneissä, vaikka tuolloin ysiltä!
Sanokaa viimeinen sana

JB kirjoitti...

9.30 Kiovanpuisto it is ?

robbie kirjoitti...

perkele! Joudun huomenna tukkimettälle koko päiväksi, olisin ollu vapaana myöhään illasta. Metsänomistajalle ei käyny muut päivät. no tuleepahan kuntoa tulevia koitoksia varten.

Jack Bauer kirjoitti...

Harjoitukset peruttu vähäisen osanoton takia. Huhujen mukaan muutamat marjapussit edustavat tänään vahvalla sykkeellä yöelämässä, joten aamutreeneihin kunto voi olla hiukan heikko.

Robbiella loistava syy olla pois. Marjapussi ruukaa kunnioooottaaaa mettänomistajaa. Muille pelureille sanotahan notta VOI RISTUS TEIRÄN KANSSA. Yritetähähähähä uudestaan viikolla.. hä ?

K kirjoitti...

Kurkku hiton kipee. Eipä taitais huomenaamulla olla paree.

Anonyymi kirjoitti...

pitaa tarkistaa:)