tiistai 25. toukokuuta 2010

28.5. klo 18.50 Riihitie JS Geezers - RIJP Marjapussi

Puistofutiksen ehdoton eliittijoukkue JS Geezers isännöi Marjapussia Riihitiellä perjantaina. Edellisessä pelissä maaleitta jäänyt Marjapussi tulee sisuuntuneena kamppailemaan pisteistä. Kuviot laitetaan täysin uusiksi ja maaleja yritetään tehdä hinnalla, millä hyvänsä. Geezereiden riveissä palloilee useita erittäin taitavia pelaajia. Lisäksi heidän oma akatemiansa suoltaa jatkuvasti uusia lupauksia. Marjapussilla muutama paha, loukkaantumisesta johtuva poissaolo, mutta muuten kaikki on valmista perjaintain otteluun.

8 kommenttia:

jb kirjoitti...

kaks jiitä ilmoittautuikin jo edellisessä pätkässä.

myös itse mukana. Jake ja Eljur kehuivat tulevansa myös.

Äänestyksen perusteella tehdään erittäin todennäköisesti maali.

hurjaa!

KARI kirjoitti...

mukana ollaan, saa nähä riittääkö arboretumin mourinholta luottoo vai kutsuuko penkki, kun ruuti on ollu aivan liti märkää, mutta Elinhon kanssa sit kannustus joukoissa, jos ei muuta;) panokset kovenee: perkele jos en tee koko kaudella yhtään, niin tarjoon koko jengille bisset päätös kinkereissä!!!

Ruud pallit kirjoitti...

Onneksi tähän peliin on käytettävänä poikkeuksellisen hyvää taustatuntemusta vastustajista. Voisi sanoa, että pelaajien liikkeistä on kartta olemassa, mikää ei näytä tulevan yllätyksenä. Etulyöntiasema on meillä, paineet heillä! Lasagne päästetään valjaista irti ja Jii asettuu maalille lukoksi. Karin panosta vielä mietitään, paineet saattavat johtaa ylilatautumiseen, jota tässä pelissä ei joukkue kestä. Tzekki vahvistus Parcyyr palaa pelaavaan kokoonpanoon!!!

El Jurri kirjoitti...

Loukaantumisista toivuttu ja isolla kiimalla tulossa ollaan matsiin. Iidesrannan kultanilkka Jakken lupasi myös kiilata paikalle ja kaupungilla kiertävän huhun mukaan syöttönälkä on tällähetkellä niin kova, että meidän ei enään tarvitse etsiä kuin maalintekijä. Kuka HALUAA sankarin viitan? "tarkkailija" Jethrolle kasataan nyt paineita hyökkäyspäässä, Kari keskittyy taistelemaan peliajasta ja Jakkenia ja Cafua ei päästetä vaihtoon. Siinä vähän avaimia voittoon. Koska nostetaan akatemiasta pelaajia???

Robbie kirjoitti...

Sääli jättää tälläiset karkelot väliin, mutta pakko mennä tasamaata tallaamaan..

C kirjoitti...

Saapunee paikalle.

jb kirjoitti...

Akatemian suurin lupaus Lasagne on vielä ehkä vähän köykäinen tosimiesten peleihin, mutta eiköhän "Lasselle" muutama minuutti lopusta irtoa.

PS.
Kari on jumala !!!!!!!

E kirjoitti...

Elinho ei valitettavasti pääse kannustusjoukkoihin tähän peliin, mutta lupaa kannustaa telepaattisesti! Kari joutuu nyt yksin pitämään huolen siitä, että fanikatsomossa laulut raikaa. :)