perjantai 7. toukokuuta 2010

Avausottelusta ansaittu 3 - 1 voitto

RIJP Marjapussi mursi pahaenteisen avausottelutaian voittamalla Kiovanpuistossa FC Kesballsin 3 - 1 (2 - 0). Kuumaa ottelua enteillyt Marjapussitoimitus oli totaalisen väärässä ennusteissaan, sillä pelissä ei vihelletty ainuttakaan vapaapotkua. Liekö tähän vaikuttanut se, että RIJP:n riveistä puuttui hämmennystä aiheuttava Kari. Avausjaksolla parivaljakko Cafu & Lasakne järjesti Marjapussin kahden maalin johtoon molempien pelimiesten tehdessä 1 + 1 tehot. Cafu oli pelipäällä ja jujutti pallon ovelasti häkkiin ollessaan selkä maalia kohti. Esityöt molempiin maaleihin teki Sammy.

Toiselle jaksolle tehokaksikosta toinen (lasakne) siirrettiin maaliin, ettei sisäisen pistepörssi repeä heti ensimmäisessä ottelussa. Marjapussiakatemian ykköslupaukselta nähtiin muutama paraatitorjunta. Kesballs tuli vielä maalin päähän upealla tykityksellä. Viimeisen niitin vastustajan arkkuun löi Gordon, joka edes tukijalallaan ei voinut epäonnistua lähietäisyydeltä. Maaliin syötön tarjoilli Jethro.

Ottelun nälkäisimpänä pelaajana palkittiin oikeutetusti Cafu.

Pelin tulos oli kuitenkin toissijainen. RIJP Marjapussin pelissä nähtiin ensimmäistä kertaa, ammattilaiskentiltäkin tutut juomapulloteline pulloineen sekä ihka-aito kertakäyttöinen jääpakkaus. Eteenpäin on siis selvästi menty.

Tiivistahtinen sarja jatkuu jo tiistaina, jolloin Marjapussi pelaa FC Noutajaa vastaan. Odotettavissa on huomattavasti kovatempoisempi ottelu.

3 kommenttia:

ruur pallit kirjoitti...

huh juhlat alkaa olee ohi

Ruur pallit kirjoitti...

Ensimmäisen ottelun voitto toi tullessaan raikuvat juhlat josta pikkuhiljaa aletaan toipumaan... Taika todella murrettiin ja sen huomasi myös juhlissa..Itse ihmettelen miten juhlahumu näin iski, koska oma suoritus ei vastannut odotuksia. Toisaalta ei ole syytä antaa kaikkea ensimmäisessä ottelussa, mutta analysoidessa joukkueen suoritusta huomasin, että ylilataus iski paineena pelaajaan jolle selkeä luottopelaajan rooli on laitettu viittana niskaan. Ylilataus vei suorituksesta terävyyden ja nälkä jäi tuleviin otteluihin. Kiitosta saa pallonhallinta % jossa oli aistittavissa ripaus ylimielisyyttä avausmaalin jälkeen, jossa luonnollisesti hyvän olon tunne kiirii pusseihin. Mutta siis yhteen vetona taspainoinen suoritus jättää vielä parantamisen varaa tuleviin koitoksiin. Aina voi suorittaa paremmin asenne on vielä hakusessa, mutta suunta on oikea!
Toveri on puhunut.

L kirjoitti...

Viiltävää syväanalyysiä!