perjantai 21. toukokuuta 2010

Maalivahti veti pidemmän korren - 0 - 1 tappio Marjapussille

RIJP Marjapussi jäi maaleitta FC Ukko Nooaa vastaan, joten FCUN:lle riitti yksi maali voittoon. Peli eteni tasaisissa merkeissä kunnes vierailijat menivät johtoon. Ukko Nooan maali syntyi kyseenalaisesta rangaistuspotkusta. Erotuomari näki pallon osuvan Wigin käteen. Todellisuudessa kosketuksen palloon otti suurehko lihas olkapäässä. Jokatapauksessa pallo laitettiin pilkulle ja siitä maaliin. Marjapussi ei onnistunut ohittamaan vastustajan maalivahtia lukuisista tilanteista huolimatta. Maalivahti haki pallot ylhäältä, alhaalta, oikealta ja vasemmalta. Toisella jaksolla Jethro pääsi yrittämään läheltä, mutta maalivahti esitti upean jalkatorjunnan. Lopussa hyökkäysvoittoisesti pelannut RIJP sai vielä läpiajotilanteen, mutta myös Kari pääsi todistamaan maalivahdin olevan todella kaiken hehkutuksen arvoinen.

Ensi viikolla vastaan asettuu yksi lohkon suosikeista - JS Geezers.

3 kommenttia:

Jack Bauer kirjoitti...

Luulin, että Kesballsilla oli puistofutiksen paras kassari, mutta löytyipä näköjään vieläkin parempi.

Ens viikolla kova Geezers ja sit seuraavaks myös kova Mad Cows.....

C kirjoitti...

Montakohan hyvää paikkaa meillä oli?
Itsellä varmaan 3 kpl. Pitää alkaa harjotteleen maalintekoa!

Ruud pallit kirjoitti...

Täytyy kyllä myöntää, että nyt tietää miltä tuntuu kuulua Suomen leijonamiehistöön, kun kansa vaatii maaleja, mutta tekijät ei vaan onnistu. Mieleeni tulee muuan Suomalainen viihdeorkesteri kappaleella: mikä on kun ei taidot riitä...
Mutta nyt vastustajat vain kovenee ja onnistumisia ei voi tulla jos jätkiä ei näy kentällä! Eli sankalla joukolla taas hyökkäämme! Päätä pystyyn ja pallot häkkiin!
Kaks Jiitä mukana perjantaina!