sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Ti 11.5. klo 19.55 Riihitie FC Noutaja - RIJP Marjapussi

Ottelut jatkuvat Riihitien areenalla. Juoksukuntoisia pelimiehiä kaivataan !

Molemmat paidat mukaan !

Are you in ?

9 kommenttia:

KARI kirjoitti...

IM IN!!! Hämmennyksen aiheittaja tulee avaan kautensa ja yrittää välttää pahimpia ylilyöntejä, koska virtaa on vaikka muille jakaa! Neste tankkaus on hoidettu huolella ja pitkän kaavan kautta, joten juoksu voimaa/nopeutta riittää. Vittu mä oon nopee :D

Ruud pallit kirjoitti...

Ilolla lukee tuon kaltaisia tekstejä josta huokuu ja oikeastaan väkisinkin tarttuu todellisten pussien asenne ja työmoraali. Varmuudella pelissä mukana on kaks kovaa Jiitä, joilla molemmilla on hampaan kolossa edellisestä koitoksesta... Nippuun ollaan saamassa myös muita ahertajia, joista ilmoitetaan vielä seuraavien tuntejen kuluessa!

C kirjoitti...

Hell Yeah!!!

lasakne kirjoitti...

Itse joudun jäämään pois pyynikillä tapahtuvien testien takia. Jos vain ehdin niin tulen pelaamaan mutta on epätodennäköistä!

Jack B kirjoitti...

Mukana.

myös Jake ilmottautui mukaan puhelimitse.

Anonyymi kirjoitti...

ja wigikin tais viimeks mainita, että tulee.

KARI kirjoitti...

voihan kukkosen lasse, reenailin tässä kiekko joukkueen dominointia kattellessa vähän liukkareita huomista matsia silmällä pitäen ja innostuin vähän liikaa, joten nyt on puujalka sit... Tuun huoltajan apupojaks kumminkin! No onneks pussien akatemiassa on innokkaita pelimiehiä paikkaajaks, jos vaan arboretumin mourinho ehtii opettaan pelikirjansa ennen peliä junioreille.

Jack B kirjoitti...

Ikävä takaisku ottelun kynnyksellä. Voidaan muuten vaihtaa kohta joukkueen nimeks RIJP Puujalat, nimittäin peliin tulee toinenkin samaan aikaan puujalasta kärsivä. Eikä toi taida olla ainoa syy mikä tukis uutta nimeä....

RIJP MARJAPUSSI OY kirjoitti...

RIJP Marjapussi Oy:n osakkeen omistajissa tapahtuu rakoilua, joukkueen johdolta vaaditaan vastuuta pelioikeuksien ja pelaajien vapaa-ajan epäselvyyksissä.

Joukkueen edustajillahan säännöt on selvät?? Pelikunnon ylläpitäminen ja vaaliminen kuuluu pelaajan vastuseen. Pelioikeuksia muihin otteiluihin ei seuralta luovuteta!