perjantai 28. toukokuuta 2010

RIJP Marjapussi venyi tasapeliin

Marjapussi onnistui ryöstämään itselleen pisteen sarjan ehdottomalta ennakkosuosikilta. RIJP ei maalipaikoilla juhlinut, mutta onnistui hyödyntämään ne tehokkaasti. Alku oli varovaista peliä molemmilta. Pelin edetessä Marjapussilaisia saapui paikalla lisää. Ensimmäinen maali syntyi kulmasta. Karin maalille tykittämän pallon nopeudeksi mitattiin 133 km/h. Korkki ei ehtinyt alta pois, vaan pallo kimposi päästä sisään. Johto-osuman jälkeen ote herpaantui ja taitavat Geezerit jyräsivät. Tasoitus syntyi Geezereiden valovoimaisimman tähden jalasta, kun kaukolaukaus löysi tiensä maaliin. Ote pysyi vastustajalla ja kohta kolisi toisen kerran. Marjapussi pääsi iskemään tasoituksen pilkulta, kun El Jurri jyrättiin rangaistusalueella. Pitkän miettimisen jälkeen, illan hahmo Kari sijoitti pallon ylänurkkaan.

Kaikki Marjapussilaiset olivat todellisia sankareita. Puolustus toimi suurimman osan ajasta kuin unelma ja Jethro keräsi ylimääräiset pallot näppeihinsä.

JS Geezers - RIJP Marjapussi 2 - 2

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä peli. Ollikainen rytmitti hyvin Marjapussin peliä, mutta geezerit sai luotua vaarallisimmat paikat. Harmittavasti taito ei riittäny laittamaan palloa pussiin useammin.

Geezereiltä puuttui toki pelistä koko akatemia osasto, joten parasta mahdollista vastusta marjapussille ei pystytty tarjoamaan.

El Jurri kirjoitti...

Kuka Ollikainen?? Mielestäni Marjapussin hyvän ja tasaisen ryhmän ehdoton rytmittäjä tässä pelissä oli Kaivuri. Loistavia katkoja niin päällä kuin jalalla, ei yhtään harhasyöttöä kaikki pallot omille ja muutaman komean harhautuksenkin olin näkevinäni.Loistavaa Kaivuri. Eikä unohdeta molaria Jethroa, upeita torjuntoja kun niitä tarvittiin (vaimo katsomossa).Korkin ainaiset putket hivelevät aina silmää ja joukkueen huippunopean Parkourin kanssa yhteispeli sujuu kuin sadussa. Kari pääsi kentälle, isoin Karin ongelma kuitenkin tuntui olevan keskiviikkona loppuva loma. Wigin ja Cafun ajatukset pysyivät hienosti ottelussa vaikka kavereilla oli jo toinen jalka kaupungin kuppiloissa. Kiitos Marjapussilaiset hyvästä ottelusta.